00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Превод – услуги

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
Цена со ДДВ:5.192 ден.

Ефективно управување со времето

Цена со ДДВ:5.192 ден.

Стрес и управување со стрес

Цена со ДДВ:5.192 ден.

Комуникациски вештини

Цена со ДДВ:5.192 ден.

Вештини на преговарање

Цена со ДДВ:5.192 ден.

Иновативност и креативност (надвор ...

Цена со ДДВ:5.782 ден.

Развивање емоционална интелигенција

Цена со ДДВ:5.782 ден.

Мотивација

Цена со ДДВ:5.782 ден.

Застапување интереси (Advocacy)

Цена со ДДВ:5.782 ден.

Решавање проблеми и донесување одлу ...

Цена со ДДВ:5.310 ден.

Ефективно водење состаноци

Цена со ДДВ:5.310 ден.

Справување со тешки клиенти

Цена со ДДВ:5.310 ден.

Управување со тешки ситуации

Цена со ДДВ:11.918 ден.

Менаџирање со работна сила од далеч ...

Цена со ДДВ:11.918 ден.

Тим и градење тимови

Цена со ДДВ:11.918 ден.

Управување со тимови со високи перф ...

Цена со ДДВ:11.918 ден.

Стратешко планирање


следна
Страна 1 од 7, вкупно 104 производи
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка