00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Што е MarketKonekt?

Добредојдовте на MarketKonekt.

Со нас имате единствена можност да купувате и продавате на целиот домашен пазар и во останатите балкански земји.

  

Направете го најдобриот избор кога купувате.

Ви помагаме да го пронајдете производот што ви треба. Изборот е огромен и брзо и лесно го пребарувате. Ги контактирате продавачите и барате понуди за потребен производ.

Дознајте како - кликнете тука.

 

Продавајте повеќе со помали трошоци.

Ви обезбедуваме нови можности за продажба. Самите ги објавувате вашите производи и тие веднаш стануваат достапни до нови купувачи. Постапката е брза и едноставна.

Дознајте повеќе - кликнете тука.

 

Искористете ги сите можности.

Нашите членови имаат поголем избор кога купуваат и добиваат можност да продаваат. Членството е бесплатно, а сè што е потребно е да одвоите една минута.

Зачленете се - кликете тука.

 

Не губете време и пари. Приклучете се и проширете го вашиот избор.

Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка