00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Пакет понуда

Содржина на пакет www.marketkonekt.com - www.zk.mk

1. Онлајн продавница или каталог (со или без опцијата купување) - www.marketkonekt.com - членство KonektMax, цена 414 ЕУР годишно

 • Неограничен број на производи
 • Врвен приоритет на производите пред другите компании
 • 3 можности за плаќање - со картичка, на фактура и при испорака
 • Без дополнителни трошоци за виртуелен ПОС терминал
 • Интуитивен панел за лесно внесување и менаџирање на производите
 • Комплетна обука за самостојно менаџирање на продавницата / каталогот
 • Телефонска и имејл поддршка за менаџирање на продавницата
 • Учество во тематски newsletter-и до 20.000 регистрирани купувачи
 • Контекстуален банер во траење од 2 месеци
 • Маркетинг поддршка преку фб профилот на www.MarketKonekt.com

2. Промоција на продавницата / каталогот - www.zk.mk - веб презентација во 3 категории - цена 450 ЕУР годишно

 • Детален опис на компанијата и приоритет во 3 дејности
 • Приказ на понудата на www.MarketKonekt.com
 • Интеграција на keywords од www.MarketKonekt.com во пребарувањето на www.zk.mk
 • Можност за објава на бесплатни купони
 • Учество во тематски newsletter-и до 40.000 регистрирани купувачи
 • Маркетинг поддршка преку фб профилот на www.zk.mk 

3. www.zk.mk - контекстуален банер, 153.000 импресии - цена 500 ЕУР

4. Дополнителен бенефит

 • Поставување на понудата на Google my business профил на компанијата
 • Поставување на понудата на Facebook профил на компанијата

Вкупна цена: 1364 ЕУР годишно
20% одобрен попуст: 274 ЕУР

Крајна цена: 1090 ЕУР + ДДВ годишно

Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка