00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Политика за користење на лични податоци за цели на директен маркетинг

Личните податоци кои се обработуваат од страна на www.marketkonekt.com  може да се користат за директен маркетинг единствено по дадена согласност од страна на лицата чии податоци се обработуваат.

Вашата согласнот за користење на лични податоци ја давате при пријавување со ваша емаил адреса во полето “Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?” со што дадената согласност се однесува исклучиво за целите на директен маркетинг со испраќање на известувања и маркетинг материјали на е-меил адресата дадена од страна на давателот на согласноста, без притоа да се врзува ваквата согласност со губење на било кое друго право на давателот во однос на услугите кои се обезбедуваат преку веб страницата. Вие имате право во секое време да побарате од нас да не испраќаме маркетинг соопштенија и да не ги користиме вашите лични податоци за целите на директен маркетинг. Корисникот има право во секое време да се спротивстави на понатамошно обработување на неговите/нејзините лични податоци за директен маркетинг, преку контактирање на Офицерот за заштита на лични податоци за барањето (контакт податоците се во сегментот „Политика за приватност“) или со кликнување на опцијата unsubscribe (повлекување на согласност) во долниот дел на некој од пристигнатите мејлови.

 

www.marketkonekt.com  за потребите на спроведување директен маркетинг ја користи платформата MailChimp, трговска марка на Rocket Science Group. Собраните податоци се зачувани на серверите на платформата и се обезбедени од страна на компанијата Rocket Science Group.

Последно променето на: 14.06.2021

 

Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка