00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Новости

 


18.06.2015 - Отсега преку сервисот SHOP.marketkonekt.com купувачите онлајн нарачуваат производи од компаниите, одбираат начин на плаќање, и ги добиваат “на врата” во рок од 24 до 48 часа. 

- Во медиумите: kajgana.com, it.com.mk, bi.mk, smartportal.mkidividi.com.mk, kapital.mk, emagazin.mk, vest.mk, utrinski.mk, time.mk, daily.mk и dnevnik.mk


11.07.2014 - Официјално пуштање на MarketKonekt во Албанија.


05.03.2014 - Официјално пуштање на MarketKonekt во Србија.


19.04.2013 - MarketKonekt.com е еден од петте избрани партнер проекти на конкурсот за иновации на Македонски Телеком.


Проширување на нови пазари:

21.11.2012 - Официјално пуштање на MarketKonekt во Бугарија.

- Во медиумите: Капитал | Вест | Бизнис Инфо | Daily.mk | Kajgana.com | IT.com.mk | Time.mk | NewTrend.bg | GoldenPages.bg

21.03.2012 - Официјално пуштање на MarketKonekt во Македонија.

- Во медиумите: Капитал | Утрински весник | Daily.mk | Mnogoo.mk | IT.com.mk


Изјави од фирми членови на MarketKonekt:

 

 • "Со MarketKonekt ги проширивме нашите контакти, луѓето се јавуваат, пишуваат, прашуваат, се интересираат, купуваат.
   
  MarketKonekt зголемува можности, ги зближува луѓето, го зближува пазарот, а пак тимот на MarketKonekt, една прекрасна екипа за сите времиња."

Огненка Георгиевска, менаџер - Техно ауто, Скопје

14.10.2013

 • "На MarketKonekt.com објавивме 832 производи, и досега имаме продажба на 7 мијалници за кујна и 2 нарачки на OSB плочи."
Драган Трајков, Раководител на набавка – Солопром, Скопје
22.08.2012
 
 • "За проба поставив неколку производи на MarketKonekt.com кои ги нуди мојата фирма. Клиентите кои ме пронајдоа и контактираа преку MarketKonekt дојдоа во салонот и купија производи во вредност од 8.000 €."
Јусуф, Директор - Јени Мармарис, Скопје
18.09.2012
 

Наградни натпревари на Facebook страната на MarketKonekt.com:
 
30.01.2013 - Награден натпревар "Љубов и вино"
 
Добитник на награда:
С.М. - Дигитален фотоапарат Olympus SZ-14 
 
03.12.2012 - Награден натпревар "Мојот новогодишен подарок"
 
Добитник на награда:
Д.В. - Дигитален фотоапарат Nikon S2600 
 
24.09.2012 - Награден натпревар "Каде за викенд?"
 
Добитник на награда:
Б.С. - Викенд за двајца во Florimont Casino & Spa, Банско, Бугарија 
 
21.05.2012 - Награден натпревар "Секоја недела награда"
 
Добитници на награди:
Ј.С. - Ранец Hi-Tec од Елипса ТЦС
М.С. - Стимулативна детоксификација од Шарм
Т.Т. - HP DeskJet 1050a од Омниа
К.Д. - Сет гифт за домаќинство Joseph Joseph од Карес Парис
Л.Ѓ. - Масажер Bosch PMS 1050 од Римеко
Д.Ј. - Дигитален фотоапарат Olympus SP-810UZ од MarketKonekt
 
 

 

Учество на саеми:

 • 01-16.06.2013 - Скопски OUTLET Саем
 • 26-31.03.2013 - Саем на мебел
 • 05-09.03.2013 - Саем на градежништво
 • 16-20.10.2012 - Технома
 • 24-29.04.2012 - Саем на книга, образование и туризам
 • 27.03-01.04.2012 - Саем на мебел
 
 
 
 

 

Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка