00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Провизија за продавачите

MarketKonekt ви наплаќа провизија само ако вашата продажба е успешно завршена.

Провизијата изнесува 7% од цената на производот за компании кои имаат платено членство. За бесплатно членство процентот на провизија е по договор.

Банкарската провизија за плаќање со платежна картичка изнесува 1,95% од вкупниот износ на секоја трансакција според договор бр. 0307-1615/15 склучен со Стопанска Банка АД Скопје.

 

Дополнителни информации околу провизијата за MarketKonekt:

  - Провизијата не се пресметува на ДДВ-то на производот.

  - Провизијата не се пресметува на трошоците за достава на производот.

  - Провизијата се наплаќа само за нарачките направени преку системот на MarketKonekt за кои продавачот нема да достави приговор во рок од 8 дена од направената нарачка.

 

Датум на последна промена на информациите погоре: 17.11.2016.

 

 

Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка