00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Бизнис услуги

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
10%заштеда
Цена со ДДВ:273.920 ден. 246.528 ден.

Базен 8x4x1,5m

Цена со ДДВ:6.990 ден.

Месечно одржување на системи

Цена со ДДВ:4.900 ден.

Обука за грижа за клиенти

Цена со ДДВ:6.150 ден.

Обука за обучувачи

Цена со ДДВ:6.150 ден.

Обука на обучувачи (ТоТ)

Цена со ДДВ:3.100 ден.

Обука - Како до посакуваното работн ...

Цена со ДДВ:7.500 ден.

Обука за стратешко планирање

Цена со ДДВ:3.100 ден.

Обука : Како да подготвите бизнис-п ...

Цена со ДДВ:4.900 ден.

Обука за комуникациски вештини

Цена со ДДВ:5.600 ден.

Обука за деловен секретар (Office m ...

Цена со ДДВ:5.750 ден.

Обука за вештини на преговарање

Цена со ДДВ:3.100 ден.

Обука за управување со конфликтни с ...

Цена со ДДВ:4.900 ден.

Обука за грижа за клиенти

Цена со ДДВ:3.100 ден.

Обука за презентациски вештини

Цена со ДДВ:3.100 ден.

Обука за решавање проблеми и одлучу ...

Цена со ДДВ:4.900 ден.

Обука за Тим и градење тимови (Team ...


следна
Страна 1 од 68, вкупно 1073 производи
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка