00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Микпром

Микпром

Основна дејност на компанијата е трговија на големо и мало со алати за машинска обработка, рачен и електричен алат, алат за сечење, алат за обработка на камен и дрво. МИКПРОМ ДООЕЛ Скопје е претставник на повеќе реномирани производители како : WEILER ABRASIVES за брусеви и брусни материјали и жичани четки, ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
11%заштеда
Цена со ДДВ:4.390 ден. 3.900 ден.

Ударна дупчалка

10%заштеда
Цена со ДДВ:7.999 ден. 7.190 ден.

Електрична аголна брусилка

9%заштеда
Цена со ДДВ:10.990 ден. 9.990 ден.

Акумулаторски ударен одвртувач

Цена со ДДВ:1.990 ден.

Шублер аналоген 0-150/0,05 mm

Цена со ДДВ:4.170 ден.

Шублер дигитален 0-200/0,01mm

Цена со ДДВ:1.990 ден.

Шублер дигитален 0-150/0,01mm

Цена со ДДВ:1.290 ден.

Шублер аналоген 0-150/0,05mm

Цена со ДДВ:3.899 ден.

Електрична аголна брусилка

Цена со ДДВ:1.400 ден.

Електрична ударна дупчалка

Цена со ДДВ:2.700 ден.

Ударна дупчалка

Цена со ДДВ:7.700 ден.

Електропневматска ударна дупчалка


Страна 1 од 1, вкупно 11 производи


070/287-777

корисничка поддршка