00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Едукација и воспитување

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
Цена со ДДВ:4.900 ден.

Обука за грижа за клиенти

Цена со ДДВ:6.150 ден.

Обука на обучувачи (ТоТ)

Цена со ДДВ:3.100 ден.

Обука - Како до посакуваното работн ...

Цена со ДДВ:7.500 ден.

Обука за стратешко планирање

Цена со ДДВ:3.100 ден.

Обука : Како да подготвите бизнис-п ...

Цена со ДДВ:4.900 ден.

Обука за комуникациски вештини

Цена со ДДВ:5.600 ден.

Обука за деловен секретар (Office m ...

Цена со ДДВ:5.750 ден.

Обука за вештини на преговарање

Цена со ДДВ:3.100 ден.

Обука за решавање проблеми и одлучу ...

Цена со ДДВ:3.100 ден.

Обука за ефективно водење состаноци

Цена со ДДВ:4.900 ден.

Обука за управување со промени

Цена со ДДВ:3.100 ден.

Обука за мотивација

Цена со ДДВ:5.650 ден.

Пакет курс - Канцелариско работење ...

Цена со ДДВ:4.500 ден.

Курс по НАПРЕДЕН EXCEL

Цена со ДДВ:6.000 ден.

ВЕНЕЦИЈА


следна
Страна 1 од 4, вкупно 51 производи
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка