00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Општ грчки јазик

Општ грчки јазик

Цената е со вклучен ДДВ
6.200 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Општ грчки јазик
  Курсевите се распределени во неколку степени

  А1.1, А1, А2.1, А2, B1.1, B1, B2.1, B2

  Секој степен е организиран во 60 часа по 45 мин.

  Со секој завршен курс се добива сертификат за завршен степен.

  Тагови: Општ грчки јазик
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:ЕСП
 • Земја на потекло:Македонија
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  ЕСП

  • Опис на компанијата:КОМПЈУТЕРСКА ОБУКА: • Пакет-канцелариско работење (win,word,excel,internet) основно/напредно ниво • Посебни/напредни курсеви • Графички • WebDesign ЈАЗИЧНИ КУРСЕВИ: • Општ странски јазик • Деловен англиски • Комуникација • Подготовка за ibtTOEFL и IELTS ДЕТСКИ КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ: • групи од 6-10год. и 11-14год. (I,II,III,IV ниво) ПРОФЕСИОНАЛЕН АНГЛИСКИ: • BEC; ICFE; ILEC ОБУКИ-РАЗВОЈ НА ДЕЛОВНИ ВЕШТИНИ: • Развој и управување на човечки ресурси • Лидерство • Деловен секретар-Office manageр • Продажба и техники на продажба • Обука на обучувачи • Градење тимови • Управување со време • Презентациски вештини • Управување со стрес • Управување со конфликтни ситуации • Управување со тешки клиенти • Грижа за клиенти • Управување со проекти • Стратешко планирање • Комуникациски вештини • Вештини на преговарање • Ефективно водење состаноци • Решавање проблеми и одлучување • Други
  • Име на контакт лице:Лидија Таскова Попова
  • Адреса:9-ти Мај 4
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 3246041
  • Година на регистрација:1999
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:6.200 ден.

  Општ италијански јазик

  Цена со ДДВ:6.200 ден.

  Општ албански јазик

  Цена со ДДВ:6.200 ден.

  Општ руски јазик

  Цена со ДДВ:6.200 ден.

  Општ турски јазик

  Цена со ДДВ:6.200 ден.

  Општ англиски јазик

  Цена со ДДВ:5.600 ден.

  Македонски јазик за странци
  023246041

  корисничка поддршка