00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Детски јазични курсеви - 8 месеци

Детски јазични курсеви - 8 месеци

Цената е со вклучен ДДВ
12.400 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Детски јазични курсеви

  Во периодот на пандемија од Covid 19, сите часови се одвиват online.

  Курсеви по:

  Англиски
  Француски
  Руски
  Турски
  Германски
  Еден степен од курс по странски јазик е организиран во 8 месеци настава, со интензитет 2 пати неделно по 1 час од 60 мин.

  За секој завршен степен, се добива Сертификат за завршен степен.

  Групи на деца од 8 до 10 годишна возраст
  Групи на деца од 11 до 14 годишна возраст
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:ЕСП
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  ЕСП

  • Опис на компанијата:КОМПЈУТЕРСКА ОБУКА: • Пакет-канцелариско работење (win,word,excel,internet) основно/напредно ниво • Посебни/напредни курсеви • Графички • WebDesign ЈАЗИЧНИ КУРСЕВИ: • Општ странски јазик • Деловен англиски • Комуникација • Подготовка за ibtTOEFL и IELTS ДЕТСКИ КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ: • групи од 6-10год. и 11-14год. (I,II,III,IV ниво) ПРОФЕСИОНАЛЕН АНГЛИСКИ: • BEC; ICFE; ILEC ОБУКИ-РАЗВОЈ НА ДЕЛОВНИ ВЕШТИНИ: • Развој и управување на човечки ресурси • Лидерство • Деловен секретар-Office manageр • Продажба и техники на продажба • Обука на обучувачи • Градење тимови • Управување со време • Презентациски вештини • Управување со стрес • Управување со конфликтни ситуации • Управување со тешки клиенти • Грижа за клиенти • Управување со проекти • Стратешко планирање • Комуникациски вештини • Вештини на преговарање • Ефективно водење состаноци • Решавање проблеми и одлучување • Други
  • Име на контакт лице:Лидија Таскова Попова
  • Адреса:9-ти Мај 4
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 3246041
  • Година на регистрација:1999
  • Локација на мапа:Прикажи  023246041

  корисничка поддршка