00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Англиски за човечки ресурси

Англиски за човечки ресурси

Цената е со вклучен ДДВ
5.200 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Англиски за човечки ресурси е соодветен за менаџери по ЧР, вработени во ЧР, како и сите оние кои работат во агенциите за вработување и за привремени вработувања. Курсот им помага на слушателите да се стекнат со релевантните изрази и вокабулар што е потребен за ефективно да зборуваат и да комуницираат во својата област. Секоја тема од Англиски за човечки ресурси опфаќа различни прашања поврзани со полето на ЧР, вклучувајќи вработување, работни односи, бенефиции и надомест. Овој курс нуди дополнителна помош со јазикот што е потребен за типични задолженија во ЧР како оценувања, евалвации, интервјуа и извештаи.

  Фонд на часови и интензитет
  Вкупен фонд на часови: 30 од по 45 минути.
  Интензитет: 2 пати неделно по 2 часа од по 45 минути (90 минути).
  По успешно завршување на курсот, секој слушател добива Сертификат со ниво според Заедничката Европска Рамка.
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:ЕСП
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  ЕСП

  • Опис на компанијата:КОМПЈУТЕРСКА ОБУКА: • Пакет-канцелариско работење (win,word,excel,internet) основно/напредно ниво • Посебни/напредни курсеви • Графички • WebDesign ЈАЗИЧНИ КУРСЕВИ: • Општ странски јазик • Деловен англиски • Комуникација • Подготовка за ibtTOEFL и IELTS ДЕТСКИ КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ: • групи од 6-10год. и 11-14год. (I,II,III,IV ниво) ПРОФЕСИОНАЛЕН АНГЛИСКИ: • BEC; ICFE; ILEC ОБУКИ-РАЗВОЈ НА ДЕЛОВНИ ВЕШТИНИ: • Развој и управување на човечки ресурси • Лидерство • Деловен секретар-Office manageр • Продажба и техники на продажба • Обука на обучувачи • Градење тимови • Управување со време • Презентациски вештини • Управување со стрес • Управување со конфликтни ситуации • Управување со тешки клиенти • Грижа за клиенти • Управување со проекти • Стратешко планирање • Комуникациски вештини • Вештини на преговарање • Ефективно водење состаноци • Решавање проблеми и одлучување • Други
  • Име на контакт лице:Лидија Таскова Попова
  • Адреса:9-ти Мај 4
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 3246041
  • Година на регистрација:1999
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:5.200 ден.

  Англиски за правници

  Цена со ДДВ:6.000 ден.

  C++

  Цена со ДДВ:12.400 ден.

  Детски јазични курсеви - 8 месеци
  023246041

  корисничка поддршка