00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Медицински услуги

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
15%заштеда
20%заштеда
Цена со ДДВ:30.000 ден. 24.000 ден.

Фиксни апарати (протези) со самолиг ...

71%заштеда
50%заштеда
Цена со ДДВ:2.000 ден. 1.000 ден.

Биолошки третман на лице

50%заштеда
Цена со ДДВ:6.000 ден. 3.000 ден.

Дерматолошки преглед и ласерски тре ...

50%заштеда
Цена со ДДВ:6.000 ден. 3.000 ден.

ХЕМИСКИ ПИЛИНГ (Neostrata, Mesoeste ...

33%заштеда
Цена со ДДВ:3.000 ден. 2.001 ден.

ANTIAGING - третман со DERMAPEN

26%заштеда
Цена со ДДВ:750 ден. 555 ден.

Физикална терапија-пакет со ласер и ...

Цена со ДДВ:4.000 ден.

Хомеопатски услуги

Цена со ДДВ:600 ден.

Масажа на грб

Цена со ДДВ:2.000 ден.

ANTIAKNE - хемиски пилинг + медицин ...

Цена со ДДВ:12.500 ден.

Амниоцентеза


следна
Страна 1 од 12, вкупно 190 производи
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка