00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Гаиа

  • Опис на компанијата:ГАИА е Друштво за хомеопатски услуги и третмани. Нашата цел е да се доближи свесноста за излекувачките придобивки од хомеопатијата кон пошироката јавност. Името хомеопатија потекнува од грчкиот збор homeo што значи слично, и phatos што значи патње, сочуство. Самиот збор го потенцира главниот принцип на хомеопатијата similia similibus curentor, односно слично се лекува со слично. Хомеопатијата ги лекува заболувањата така што го следи природниот тек на болеста при тоа помагајќи му на организмот да се врати во својата рамнотежа.
  • Име на контакт лице:Др. Биљана Ѓуроска, сертифициран хомеопат
  • Адреса:АСНОМ 24, премин меѓу влез II и III, Ново Лисиче
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:00 389 (0)70 72 36 31
  • Телефон #:00 389 (0)2 511 0234
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот71.88%
Ја следат1
Број на производи3
Член од25 Јул, 2012
Последна промена18:32:33 , 10 Јул, 2020
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка