00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за ЕСП

ЕСП

КОМПЈУТЕРСКА ОБУКА: • Пакет-канцелариско работење (win,word,excel,internet) основно/напредно ниво • Посебни/напредни курсеви • Графички • WebDesign ЈАЗИЧНИ КУРСЕВИ: • Општ странски јазик • Деловен англиски • Комуникација • Подготовка за ibtTOEFL и IELTS ДЕТСКИ КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ: • групи ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
Цена со ДДВ:4.700 ден.

Курс по НАПРЕДЕН EXCEL

Цена со ДДВ:7.500 ден.

Курс по AutoCAD

Цена со ДДВ:15.600 ден.

Курс по Веб Дизајн

Цена со ДДВ:5.200 ден.

Курс по македонски јазик за странци

Цена со ДДВ:4.400 ден.

Курс за Excel

Цена со ДДВ:4.900 ден.

Обука за грижа за клиенти

Цена со ДДВ:5.650 ден.

Пакет курс - Канцелариско работење ...

Цена со ДДВ:2.000 ден.

Курс за PowerPoint

Цена со ДДВ:5.200 ден.

Курс по француски јазик

Цена со ДДВ:6.150 ден.

Обука за обучувачи

Цена со ДДВ:6.150 ден.

Обука на обучувачи (ТоТ)

Цена со ДДВ:3.100 ден.

Обука - Како до посакуваното работн ...

Цена со ДДВ:7.500 ден.

Обука за стратешко планирање

Цена со ДДВ:3.100 ден.

Обука : Како да подготвите бизнис-п ...

Цена со ДДВ:4.900 ден.

Обука за комуникациски вештини

Цена со ДДВ:5.600 ден.

Обука за деловен секретар (Office m ...


следна
Страна 1 од 3, вкупно 42 производи


070/287-777

корисничка поддршка