00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за ИЦС Груп

ИЦС Груп

ИЦС ГРУП е фирма која со својот тим од искусни инжинери Ви нуди проектирање и изведба на инсталации за ладење, греење ,климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. Нашите системи се современи технолошки и еколошки решенија за многу инивидуални домови•индустриски објекти•канцелариски ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
20%заштеда
Цена со ДДВ:247.800 ден. 198.240 ден.

Daikin ALTHERMA 3 - топлотна пумпа

15%заштеда
Цена со ДДВ:33.900 ден. 28.815 ден.

Daikin прочистувач на воздух -MC55W

15%заштеда
Цена со ДДВ:44.900 ден. 38.165 ден.

Daikin прочистувач на воздух и овла ...

10%заштеда
Цена со ДДВ:58.900 ден. 53.010 ден.

Daikin SENSIRA FTXF-35/RXF-35 инвер ...

10%заштеда
Цена со ДДВ:81.900 ден. 73.710 ден.

Daikin SENSIRA FTXF-50/RXF-50 инвер ...

10%заштеда
Цена со ДДВ:105.516 ден. 94.964 ден.

DAIKIN INVERTER клима уред - EMURA ...

10%заштеда
Цена со ДДВ:70.800 ден. 63.720 ден.

Daikin SENSIRA FTXF-42/RXF-42 инвер ...

10%заштеда
Цена со ДДВ:77.900 ден. 70.110 ден.

Daikin new SENSIRA FTXC-50/RXC-50 и ...

10%заштеда
Цена со ДДВ:52.500 ден. 47.250 ден.

Daikin new SENSIRA FTXC-35/RXC-35 и ...


Страна 1 од 1, вкупно 16 производи


070/287-777

корисничка поддршка