00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

DAIKIN MULTI-SPLIT 2/3/4/5 MXM-N

DAIKIN MULTI-SPLIT 2/3/4/5 MXM-N

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:•Сезонската ефикасност на DAIKIN мулти-сплит системите се вреднуваат до A+++ при ладење и А++при греење, благодарение на својата современа технологија и вградена интелигенција • До 5 внатрешни единици можат да се поврзат на 1 надворешнаединица; сите внатрешни единици се контролираат поединечно.Работат истовремено во истиот режим за греење или за ладење. •Mулти-сплит единиците работат со еколошки фреон R-32,со кој се намалува влијанието врз околината за 68% во споредба со R-410A и доведува директно до пониска потрошувачка на енергија, благодарение на неговата голема енерегетска ефикасност • Можат да се поврзат различен број на внатрешни единици на пр: со високоѕидна монтажа, парапетни, скриени тавански единици •Надворешните единици се опремени со swing-компресор, познат по слабиот звук и високата енергетска ефикасност. •Капацитети на ладење и греење. Од 4.0kW – 10.0kW.
  •ПРЕДНОСТИ .Со самото тоа што на една надворешна единица , можат да се поврзат до 5 внатрешни единици, се смалува потребниот простор и трошоците за монтажа.Сите внатрешни единици имаат посебен далечински управувач.Различни модели на внатрешни еиници со различни капацитети кои можат да се поврзат на надворешната единица од мулти сплит системот , овозможува да се избере идеален модел на уред за секоја соба пооделно, а се во склад со расположливата површина за монтажа како и личните барања.

  ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП-Премиум Партнер на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА .

  Продажен салон Карпош (ICS i-Showroom) (02) 3084 465,
  076 / 344-728
  Дирекција Тел: (02)3109 949
  info@icsgroup.mk
  www.icsgroup.mk

 • Достапност:Контакт
 • Продавач:ИЦС Груп
 • Гаранција:3 години
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  ИЦС Груп

  • Опис на компанијата:ИЦС ГРУП е фирма која со својот тим од искусни инжинери Ви нуди проектирање и изведба на инсталации за ладење, греење ,климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. Нашите системи се современи технолошки и еколошки решенија за многу инивидуални домови•индустриски објекти•канцелариски простории•шопинг центри•дата центри•болници•објекти од областа на прехрамбената индустрија и сл. Голема чест и привилегија ни преставува фактот што ИЦС ГРУП е овластен застапник на јапонскиот бренд DAIKIN-на широко познат по својот квалитет кој моментално го завзема водечкото место во светот, за производство на с-ми за климатизација и вентилација.Во својата палета на производи на ИЦС ГРУП застапени се и реномираните брендови: SABIANA,CLINT и DYNAIR од Италија и PROKLIMA и KLIMAOPREMA од Хрватска. Нашиот опсег на опрема се состои од: клима уреди • чилери • вентилоконвектори • топлински пумпи-ALTHERMA • топлински изменувачи и др.Инжинерите вработени во ИЦС ГРУП располагаат со овластувања А и Б за проектирање,изведба, надзор и ревизија.Исто така фирмата поседува и лиценца Б за изведба на градби од втора категорија.Имплементирани се системите за проектирање и менаџмент ISO 9001-2004 и системот за управување со околината ISO 14001-2008.
  • Име на контакт лице:Катерина
  • Адреса:ул.164 бр.46-а
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075 214888
  • Телефон #:02 3109949
  • Факс #:02 3109949
  • Локација на мапа:Прикажи  023109949

  корисничка поддршка