00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

DAIKIN INVERTER клима уред - EMURA серија

DAIKIN INVERTER клима уред - EMURA серија

Цената е со вклучен ДДВ
90.980 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:EMURA FTXЈ-МW/S +RXJ-M
  •Инвертер клима –BLUEVOLUTION серија со R- 32 еколошки фреон .
  •R-32 влијае во намалување на штетното влијание врз околината до 68% , во споредба со R-410A дополнително ја намалува потрошувачката на енергија, благодарение на повисоката енергетска ефикасност што ја оддава .
  •А +++ класa •извонреден спој на елегантен дизајн и совршенa технологија• внатрешна ѕидна единица може да биде во мат ктистално- бела боја или во сиво- сребрена завршница •избор на капацитети за ладење од 2.0, 2.5,3.5 и 5.0 KW .• избор на капацитети за греење од 2.5, 3.4,4.0 и 5.8 KW • висока штедливост ЅСОР до 4.61. • ЅЕЕR до 8.73• греење до надворешна температура од -15°C •Тивок режим на работа 19db(A) • Софистициран сребрен филтер за прочистување на воздухот кој може да отстрани до 99% од најмалите честици на прав и др.видови на алергени• Се контролира преку далечинско или "on-line" контрола ( опција) преку WiFi адаптер • Внатрешната единица е наградена со престижната награда за дизајн "Reddot design 2014".

  ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП -Home Comfort Expert Partner на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА .
  Продажен салон - Скопјанка : (02) 5 11 54 24
  Продажен салон Карпош (ICS i-Showroom) (02) 3 08 44 65,
  076 / 344-728
  Дирекција Тел: (02)3 10 99 49
  info@icsgroup.mk
  www.icsgroup.mk

 • Достапност:Контакт
 • Продавач:ИЦС Груп
 • Земја на потекло:Чешка Република
 • Гаранција:3 години
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  ИЦС Груп

  • Опис на компанијата:ИЦС ГРУП е фирма која со својот тим од искусни инжинери Ви нуди проектирање и изведба на инсталации за ладење, греење ,климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. Нашите системи се современи технолошки и еколошки решенија за многу инивидуални домови•индустриски објекти•канцелариски простории•шопинг центри•дата центри•болници•објекти од областа на прехрамбената индустрија и сл. Голема чест и привилегија ни преставува фактот што ИЦС ГРУП е овластен застапник на јапонскиот бренд DAIKIN-на широко познат по својот квалитет кој моментално го завзема водечкото место во светот, за производство на с-ми за климатизација и вентилација.Во својата палета на производи на ИЦС ГРУП застапени се и реномираните брендови: SABIANA,CLINT и DYNAIR од Италија и PROKLIMA и KLIMAOPREMA од Хрватска. Нашиот опсег на опрема се состои од: клима уреди • чилери • вентилоконвектори • топлински пумпи-ALTHERMA • топлински изменувачи и др.Инжинерите вработени во ИЦС ГРУП располагаат со овластувања А и Б за проектирање,изведба, надзор и ревизија.Исто така фирмата поседува и лиценца Б за изведба на градби од втора категорија.Имплементирани се системите за проектирање и менаџмент ISO 9001-2004 и системот за управување со околината ISO 14001-2008.
  • Име на контакт лице:Катерина
  • Адреса:ul. 164, br 46a
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075214888
  • Телефон #:02/3109949
  • Факс #:02/3109949
  • Локација на мапа:Прикажи  023109949

  корисничка поддршка