00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Daikin ALTHERMA 3 - топлотна пумпа

20%заштеда

Daikin ALTHERMA 3 - топлотна пумпа

Цената е со вклучен ДДВ
242.800 ден. 194.240 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Daikin Altherma 3- е топлотна пумпа која овозможува максимален комфор во домот,со минимална потрошувачка на електрична енергија.Преставува систем која истовремено може да обезбедува само греење,Греење и ладење, или истовремено и греење, ладење и припрема на топла санитарна вода.Софистицираниот модерен систем за регулирање на температурата, претставува одлично решение за новоизградени или реновирани домови, а вградената напредна технологија со фреон R-32 ,го прават овој модел со A +++ сезонска ефикасност и можност за заштеда на енергија од 50% до 80% .
  •Препорачани капацитети од:4 kW, 8 kW, 11kW, 14 kW и 16KW.
  •Подно-парапетна внатрешна единица со интегриран резервоар за санитарна топла вода од нерѓосувачки челик, избор 180l или 230l или високоѕидна единица без бојлер.
  Работи на -28C.
  Мал простор за инсталирање ~ 0.37 м2
  3 години безусловна гаранција

  Докажан квалитет со ЕУРОВЕНТ СЕРТИФИКАТ
  Јапонска технологија-Европско производство
  Лиценциран и професионален тим на инсталатери
  Можност за поврзување на постоечка инсталација (радијатори, подно греење)

  20% ПОПУСТ ОД ИЦС ГРУП и DAIKIN ЗА АLTHERMA ТОПЛИНСКИТЕ ПУМПИ
  15-20% ДОПОЛНИТЕЛЕН ГРАНТ од GEFF програмата
  www.ebrdgeff.com/macedonia_facilities

  Дознајте повеќе за #Daikin Altherma –www.icsgroup.mk

  ИЦС ГРУП- премиум партнер на DAIKIN за Македонија

  Продажен салон 1 - Kaрпош -(02)3 084 465 /Тел. 076 / 344-728
  Продажен салон 2 ( спроти х.Континентал) Тел:(02)3 109 949
  e-mail: info@icsgroup.mк

 • Достапност:По нарачка
 • Продавач:ИЦС Груп
 • Земја на потекло:Белгија
 • Гаранција:3 години
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  ИЦС Груп

  • Опис на компанијата:ИЦС ГРУП е фирма која со својот тим од искусни инжинери Ви нуди проектирање и изведба на инсталации за ладење, греење ,климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. Нашите системи се современи технолошки и еколошки решенија за многу инивидуални домови•индустриски објекти•канцелариски простории•шопинг центри•дата центри•болници•објекти од областа на прехрамбената индустрија и сл. Голема чест и привилегија ни преставува фактот што ИЦС ГРУП е овластен застапник на јапонскиот бренд DAIKIN-на широко познат по својот квалитет кој моментално го завзема водечкото место во светот, за производство на с-ми за климатизација и вентилација.Во својата палета на производи на ИЦС ГРУП застапени се и реномираните брендови: SABIANA,CLINT и DYNAIR од Италија и PROKLIMA и KLIMAOPREMA од Хрватска. Нашиот опсег на опрема се состои од: клима уреди • чилери • вентилоконвектори • топлински пумпи-ALTHERMA • топлински изменувачи и др.Инжинерите вработени во ИЦС ГРУП располагаат со овластувања А и Б за проектирање,изведба, надзор и ревизија.Исто така фирмата поседува и лиценца Б за изведба на градби од втора категорија.Имплементирани се системите за проектирање и менаџмент ISO 9001-2004 и системот за управување со околината ISO 14001-2008.
  • Име на контакт лице:Катерина
  • Адреса:ул.164 бр.46-а
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075 214888
  • Телефон #:02 3109949
  • Факс #:02 3109949
  • Локација на мапа:Прикажи  023109949

  корисничка поддршка