00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Daikin прочистувач на воздух и овлажнувач -MCК55W

20%заштеда

Daikin прочистувач на воздух и овлажнувач -MCК55W

Цената е со вклучен ДДВ
32.069 ден. 25.655 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:DAIKIN ПРОЧИСТУВАЧ и ОВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ -MCК55W со МОЌНА STREAMER - ТЕХНОЛОГИJA:
  •MCK55W e со елегантен и компактен дизајн koj гарантира чист воздух благодарение на плазма- јонизирачкото празнење и Flash Streamer технологијата
  •Високо ефикасен електростатски “HEPA”филтер со проценет век на траење од 10 години.
  •Филтер за дезодоризација на мириси (Катализатор за отстранување на непријатни и штетни мириси)
  •Отстранување на PM 2.5
  •отстранување на: прашина, полен, бактерии, вируси, чад од цигари, намалување на непријатни миризби
  •Moќен усис на воздух, а исклучителен тивок режим на работа
  •Применлива површинa: 41m2
  •Канистер за вода со капацитет од 2,6л.
  •Димензии (вxшxд): 700 x 270 x 270 mm
  •Прочистување на воздух (во turbo мод): 330m3/h
  •Навлажнување на воздух (во turbo мод): 330m3/h
  •Тежина: 9,5 kg
  •Тивок мод на работа – 19dBa за прочистување на воздухот
  •Тивок мода на работа – 25dBa за навлажнување на воздухот

  5 ПРИЧИНИ ЗОШТО ТРЕБА ДА ГО ИМАТЕ ПРОЧИСТУВАЧОТ НА ВОЗДУХ DAIKIN MCК55W ЗА ДА ГО ЗАШТИТИТЕ ЗДРАВЈЕТО НА ВАШЕТО СЕМЕЈСТВО?

  Прочистувачот на воздух Daikin MCК55W е сертифициран за алергии од ECARF (European Centre for Allergy Research Fondation). ECARF e сертификат издаден од независно сертификациско тело од 15 научници и техничари, кои развиваат специјални критериуми за да се отцени дадена група на производи). Валидноста на сертификатот за прочистувачот MCК55W може да ја проверите на следниот линк: https://ecarf-siegel.org/en/products/mc55wvm/

  Содржи УНИКАТНА STREAMER- ТЕХНОЛОГИЈА
  1.Flash Streamer единицата,- која е уникатна технологија на Daikin , овозможува плазма-празнење на јони со голема моќност, при што има моќност да ги распаѓа штетните материи како што се вируси, бактерии, полен, спори на мувла. Овие материи се заробени на електростатскиот ХЕПА филтерот или се апсорбираат на филтерот за дезодорирање.

  ПРЕДНОСТИ на ЕЛЕКТРОСТАТСКИОТ ХЕПА филтер наспрости НЕ-ЕЛЕКТРОСТАТСКИТЕ ХЕПА ФИЛТИ содржани кај останатите типови на прочистувачи
  • ЕЛЕКТРОСТАТСКИОТ “HEPA “филтер во овие прочистувачи има проценет век на траење од 10 години.
  • Отстранува 99,97% од ситните честички во воздухот од 0,3 μm па нагоре.
  • Самото филтерско влакно се полни со статички електрицитет и ефикасно собира честички
  • Не е склон на запушување во споредба со неелектростатските ХЕПА филтри., па оттука и помалку губење на притисок и можност за поминување на поголема количина на воздух .
  • Својството на овлажнување на просторијата дополнително го намалува сувиот воздух во затоплените простории , а со тоа се намалуваат алергиските ефекти на иритација на очи, нос , грло итн.

  ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП-Премиум Партнер на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА .

  Продажен салон Карпош (ICS i-Showroom) (02)3084 465,
  076/344-728, i-showroom@icsgroup.mk
  Дирекција Тел: (02)3109 949
  info@icsgroup.mk
  www.icsgroup.mk

 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:ИЦС Груп
 • Земја на потекло:Јапонија
 • Гаранција:3 години
 • профил на компанијата

  ИЦС Груп

  • Опис на компанијата:ИЦС ГРУП е фирма која со својот тим од искусни инжинери Ви нуди проектирање и изведба на инсталации за ладење, греење ,климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. Нашите системи се современи технолошки и еколошки решенија за многу инивидуални домови•индустриски објекти•канцелариски простории•шопинг центри•дата центри•болници•објекти од областа на прехрамбената индустрија и сл. Голема чест и привилегија ни преставува фактот што ИЦС ГРУП е овластен застапник на јапонскиот бренд DAIKIN-на широко познат по својот квалитет кој моментално го завзема водечкото место во светот, за производство на с-ми за климатизација и вентилација.Во својата палета на производи на ИЦС ГРУП застапени се и реномираните брендови: SABIANA,CLINT и DYNAIR од Италија и PROKLIMA и KLIMAOPREMA од Хрватска. Нашиот опсег на опрема се состои од: клима уреди • чилери • вентилоконвектори • топлински пумпи-ALTHERMA • топлински изменувачи и др.Инжинерите вработени во ИЦС ГРУП располагаат со овластувања А и Б за проектирање,изведба, надзор и ревизија.Исто така фирмата поседува и лиценца Б за изведба на градби од втора категорија.Имплементирани се системите за проектирање и менаџмент ISO 9001-2004 и системот за управување со околината ISO 14001-2008.
  • Име на контакт лице:Катерина
  • Адреса:ул.164 бр.46-а
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075 214888
  • Телефон #:02 3109949
  • Факс #:02 3109949
  • Локација на мапа:Прикажи
  20%заштеда
  Цена со ДДВ:27.049 ден. 21.639 ден.

  Daikin прочистувач на воздух -MC55W

  Цена со ДДВ:27.049 ден.

  Прочистувач на воздух MC55W

  Цена со ДДВ:23.000 ден.

  Прочистувач на воздух Winix HR1000
  023109949

  корисничка поддршка