00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Belzona® 4311 - Висококвалитетен Премаз Отпорен на Хемикалии


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Belzona® 4311 (Magma CR1) е висококвалитетен двокомпонентен премаз за заштита на површини од хемикалии Овој премаз не содржи разредувач и обезбедува отпорност на широк асортиман хемикалии, особено киселини и алкали (бази). Belzona® 4311 (Magma CR1): • Ги поедноставува процедурите на одржување • Го намалува времето на застој • Овозможува долготрајна заштита. Belzona® 4311 (Magma CR1) се врзува скоро на секоја цврста подлога: метал, бетон, цигла, плочка и стакло без потреба од специјален алат. Примената на Belzona® 4311 (Magma CR1) вклучува: • Контаминирани површини • Постоља за пумпи • Куќишта од пумпи • Површини кај што се пролеваат хемикалии • Цевководи • Одводи и канали • Отпадни јами • Пешачки зони • Резервоари. *Едноставен • Лесно се меша и нанесува • Нема потреба од специјални алати • Нема потреба од врзувачки средства. *Безбеден • Нема присуство на разредувачи • Не ја расипува храната • Ги задоволува барањата на U.S.D.A. стандардите за случаен контакт со храна. *Има разновидна примена • Се врзува на скоро секоја стабилна подлога • Исто така достапен е и во форма на паста Belzona 4301 (Magma CR1 Hi-Build). *Ефикасен • Извонредна отпорност на широк асортиман хемикалии • Брзо стврднува со што времето на застој се сведува на минимум • Безшавен монолитен финален изглед.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Белтех Солушн
 • профил на компанијата

  Белтех Солушн

  • Опис на компанијата:Композитни материјали и заштитни индустриски премази. Репарација и заштита на машински делови и опрема: делови за пумпи, оштетени осовини, пукнати куќишта, топлоизменувачи, санација и заштита на цевки, санација на гуми и транспортни траки, заштита од агресивни хемикалии на метал итн. Градежни поправки - санација и заштита од агресивни хемикалии на: бетонски и челични резервоари, подови и челична конструкција. - Еластомери за санација на дилатациони споеви, - Премази за превентивна заштита на резервоари, - Санација на сите видови кровови со 5 годишна гаранција Премази отпорни на: ерозија, корозија, абразија, хемикалии и атмосферски влијанија. - Нудиме сервис - вградување на материјали - Консултација и обука на клиенти. Нудиме брзи и трајни решенија за Вашите проблеми во одржување во следните индустрии: - РУДАРСТВО И ВАДЕЊЕ НА КАМЕН - ТЕРМО И ХИДРО ЕЛЕКТРАНИ, - ХЕМИСКА ИНДУСТРИЈА, - ЦЕМЕНТАРИ, - ПЕТРОХЕМИЈА, - СЕПАРАЦИИ, - ЧЕЛИЧАНИ, - ТОПЛАНИ, - ВОДА И ТРЕТМАН НА ВОДА итн.
  • Име на контакт лице:Панче Настоски
  • Адреса:Ul."Nikola Rusinski"4/1-1
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:076 200 882
  • Телефон #:02 3076 347
  • Година на регистрација:2012
  • Број на вработени:1
  • Локација на мапа:Прикажи  023076347

  корисничка поддршка