00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Belzona® 1221 - Брзостврднувачка смеса за репарација


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Belzona® 1221 (Супер Е-Метал) е двокомпонентна смеса за итни репарации направена од полимерен систем зајакнат со керамика челик. Овој машински обработлив Belzona производ може да се употреби за трајно врзување, репарација или обновување на метални компоненти.

  Belzona® 1221 (Супер Е-Метал):
  • Ги поедноставува процедурите на одржување • Ја намалува потребата од резервни делови • Го скратува застојот • Ја зголемува безбедноста со работа без високи температури.

  Belzona® 1221 (Супер Е-Метал) се нанесува без употреба на специјален алат. Цврсто се врзува скоро на секоја цврста подлога и може да се обработува машински со конвенционални алати. Овој повеќенаменски материјал за итни репарации не кородира и е отпорен на широк асортиман хемикалии.

  Belzona® 1221 (Супер Е-Метал) вклучува:
  • Цевки што течат
  • Оштетени хидраулични клипњачи
  • Резервоари што течат
  • Оштетени навои
  • Пукнати и дупнати куќишта
  • Куќишта од лежишта
  • Оштетени изолатори
  • Канали
  • Сипки.

  *Едноставен:
  • Лесно се меша и нанесува
  • Нема потреба од специјални алати.

  *Безбеден:
  • Стврднување на ниски температури
  • Избегнува ризик од запалување
  • Одлични електрични изолаторски способности
  • Погоден за контакт со вода за пиење.

  *Има разновидна примена:
  • Потполно машински обработлив со конвенционални алати
  • Се обликува на прецизни контури
  • Нанесува тенки и дебели слоеви во една операција
  • Цврсто спојување на скоро секоја подлога
  • Нема волуменско собирање, експанзија или деформација.

  *Ефикасен:

  • Висока механичка јакост за минимално време
  • Извонредни особини на адхезија
  • Брзо враќање во работа
  • Не кородира
  • Добра хемиска отпорност.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Белтех Солушн
 • профил на компанијата

  Белтех Солушн

  • Опис на компанијата:Композитни материјали и заштитни индустриски премази. Репарација и заштита на машински делови и опрема: делови за пумпи, оштетени осовини, пукнати куќишта, топлоизменувачи, санација и заштита на цевки, санација на гуми и транспортни траки, заштита од агресивни хемикалии на метал итн. Градежни поправки - санација и заштита од агресивни хемикалии на: бетонски и челични резервоари, подови и челична конструкција. - Еластомери за санација на дилатациони споеви, - Премази за превентивна заштита на резервоари, - Санација на сите видови кровови со 5 годишна гаранција Премази отпорни на: ерозија, корозија, абразија, хемикалии и атмосферски влијанија. - Нудиме сервис - вградување на материјали - Консултација и обука на клиенти. Нудиме брзи и трајни решенија за Вашите проблеми во одржување во следните индустрии: - РУДАРСТВО И ВАДЕЊЕ НА КАМЕН - ТЕРМО И ХИДРО ЕЛЕКТРАНИ, - ХЕМИСКА ИНДУСТРИЈА, - ЦЕМЕНТАРИ, - ПЕТРОХЕМИЈА, - СЕПАРАЦИИ, - ЧЕЛИЧАНИ, - ТОПЛАНИ, - ВОДА И ТРЕТМАН НА ВОДА итн.
  • Име на контакт лице:Панче Настоски
  • Адреса:Ul."Nikola Rusinski"4/1-1
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:076 200 882
  • Телефон #:02 3076 347
  • Година на регистрација:2012
  • Број на вработени:1
  • Локација на мапа:Прикажи  023076347

  корисничка поддршка