00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Belzona® 1811/1812 - Индустриска облога во облик на паста за заштита од абразија


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Belzona® 1811 и Belzona® 1812 (Kерамика Kарбид) се
  двокомпонентни премази за заштита на површини нападнати
  од абразија.
  Belzona® 1811/1812 (Kерамика Kарбид):
  • Го поедноставува процесот на одржување
  • Ја намалува потребата од резервни делови
  • Заштитува од абразија
  • Го зголемува векот на траење на опремата
  • Ја зголемува безбедноста со избегнување
  работа на високи температури.
  Belzona® 1811 и Belzona® 1812 (Kерамика Kарбид) може да се
  нанесува без употреба на специјални алати. Овие материјали
  во облик на паста цврсто се врзуваат на различни подлоги
  при што може да се обликува безшавна облога отпорна на
  абразија.

  Примената на Belzona® 1811/1812
  (Kерамика Kарбид) вклучува:
  • Циклони
  • Отвори на усмерувачи
  • Бризгалки
  • Усмерувачки плочи
  • Центрифугални машини
  • Ротори
  • Цевести сипки
  • Коленести цевки
  • Плочи што се абат
  • Миксери.

  Belzona® 1811/1812
  (Kерамика Kарбид):
  *Едноставен
  • Лесно се меша и нанесува
  • Се меша и нанесува само потребната количина
  материјал
  • Нема потреба од специјални алати.
  *Безбеден
  • Стврднува на ниски температури при што се
  избегнува ризик од запалување
  • Нема присуство на разредувач
  • Нема потреба од мешање на дополнителен агрегат.
  *Има разновидна примена
  • Брзото стврднување на материјалот овозможува
  побрзо пуштање во работа
  • Нанесување тенки и дебели слоеви во една
  операција
  • Нема волуменско собирање, ширење или
  деформирање
  • Се врзува на сите крути подлоги вклучувајќи го
  челикот и леаното железо
  • Може лесно да се заобли.
  *Ефикасен
  • Висока механичка јакост
  • Не кородира
  • Отпорни на разни хемикалии
  • Широк опсег на работна температура
  • Слична отпорност на абразија со базалтот
  • Безрабен материјал - материјал без споеви.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Белтех Солушн
 • профил на компанијата

  Белтех Солушн

  • Опис на компанијата:Композитни материјали и заштитни индустриски премази. Репарација и заштита на машински делови и опрема: делови за пумпи, оштетени осовини, пукнати куќишта, топлоизменувачи, санација и заштита на цевки, санација на гуми и транспортни траки, заштита од агресивни хемикалии на метал итн. Градежни поправки - санација и заштита од агресивни хемикалии на: бетонски и челични резервоари, подови и челична конструкција. - Еластомери за санација на дилатациони споеви, - Премази за превентивна заштита на резервоари, - Санација на сите видови кровови со 5 годишна гаранција Премази отпорни на: ерозија, корозија, абразија, хемикалии и атмосферски влијанија. - Нудиме сервис - вградување на материјали - Консултација и обука на клиенти. Нудиме брзи и трајни решенија за Вашите проблеми во одржување во следните индустрии: - РУДАРСТВО И ВАДЕЊЕ НА КАМЕН - ТЕРМО И ХИДРО ЕЛЕКТРАНИ, - ХЕМИСКА ИНДУСТРИЈА, - ЦЕМЕНТАРИ, - ПЕТРОХЕМИЈА, - СЕПАРАЦИИ, - ЧЕЛИЧАНИ, - ТОПЛАНИ, - ВОДА И ТРЕТМАН НА ВОДА итн.
  • Име на контакт лице:Панче Настоски
  • Адреса:Ul."Nikola Rusinski"4/1-1
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:076 200 882
  • Телефон #:02 3076 347
  • Година на регистрација:2012
  • Број на вработени:1
  • Локација на мапа:Прикажи  023076347

  корисничка поддршка