00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Belzona® 3111 - Флексибилен систем за репарација и заштита на кровови


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Belzona 3111 (флексибилна мембрана) е еднокомпонентен паропропусен премаз кој не содржи ратворувачи. Се користи за долготрајна репарација и заштита на сите видови кровови. Овој универзален премаз овозможува извонредна отпорност на временски услови и отпорност на вода со одлична заштита од инфрацрвени и UV зраци. Belzona 3111 (флексибилна мембрана) го: • Поедноставува одржувањето на крововите • Овозможува долготрајна заштита 20 години + • Се врзува силно на сите типови кровни подлоги • Ја следи сложената контура на кровот Овој лесен монолитен полимерен премаз се врзува на широк асортиман подлоги вклучувајќи филц, асфалт, олово, цинк, бакар, стакло, бетон и цигла. Апликации за Belzona 3111 (флексибилна мембрана) се: • Стакленици • Одводни канали (олуци) • Опшивки (од лим – на оџак/отвор) • Споеви и рабови • Парапет ѕидови • Стаклени кровови • Оџаци и вентилациони канали • Рамни кровови. *Едноставен • Лесно се нанесува со четка • Еднокомпонентен премаз кој не бара мешање. *Безбеден • Нанесувањето не бара греење • Лесна апликација. *Универзален • Ги следи комплексните контури на кровот • Високо еласичен, се адаптира на дилатациите на кровот. • Паропропусен, дозволува на подлогата да дише • Се врзува силно на многу подлоги • Тотално опфаќање на целата површина. *Ефективен • Долготрајна репарација и заштита • Извонредна заштита од надворешни влијанија • Европско Техничко Одобрение.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Белтех Солушн
 • профил на компанијата

  Белтех Солушн

  • Опис на компанијата:Композитни материјали и заштитни индустриски премази. Репарација и заштита на машински делови и опрема: делови за пумпи, оштетени осовини, пукнати куќишта, топлоизменувачи, санација и заштита на цевки, санација на гуми и транспортни траки, заштита од агресивни хемикалии на метал итн. Градежни поправки - санација и заштита од агресивни хемикалии на: бетонски и челични резервоари, подови и челична конструкција. - Еластомери за санација на дилатациони споеви, - Премази за превентивна заштита на резервоари, - Санација на сите видови кровови со 5 годишна гаранција Премази отпорни на: ерозија, корозија, абразија, хемикалии и атмосферски влијанија. - Нудиме сервис - вградување на материјали - Консултација и обука на клиенти. Нудиме брзи и трајни решенија за Вашите проблеми во одржување во следните индустрии: - РУДАРСТВО И ВАДЕЊЕ НА КАМЕН - ТЕРМО И ХИДРО ЕЛЕКТРАНИ, - ХЕМИСКА ИНДУСТРИЈА, - ЦЕМЕНТАРИ, - ПЕТРОХЕМИЈА, - СЕПАРАЦИИ, - ЧЕЛИЧАНИ, - ТОПЛАНИ, - ВОДА И ТРЕТМАН НА ВОДА итн.
  • Име на контакт лице:Панче Настоски
  • Адреса:Ul."Nikola Rusinski"4/1-1
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:076 200 882
  • Телефон #:02 3076 347
  • Година на регистрација:2012
  • Број на вработени:1
  • Локација на мапа:Прикажи  023076347

  корисничка поддршка