00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Белтех Солушн

 • Опис на компанијата:Композитни материјали и заштитни индустриски премази. Репарација и заштита на машински делови и опрема: делови за пумпи, оштетени осовини, пукнати куќишта, топлоизменувачи, санација и заштита на цевки, санација на гуми и транспортни траки, заштита од агресивни хемикалии на метал итн. Градежни поправки - санација и заштита од агресивни хемикалии на: бетонски и челични резервоари, подови и челична конструкција. - Еластомери за санација на дилатациони споеви, - Премази за превентивна заштита на резервоари, - Санација на сите видови кровови со 5 годишна гаранција Премази отпорни на: ерозија, корозија, абразија, хемикалии и атмосферски влијанија. - Нудиме сервис - вградување на материјали - Консултација и обука на клиенти. Нудиме брзи и трајни решенија за Вашите проблеми во одржување во следните индустрии: - РУДАРСТВО И ВАДЕЊЕ НА КАМЕН - ТЕРМО И ХИДРО ЕЛЕКТРАНИ, - ХЕМИСКА ИНДУСТРИЈА, - ЦЕМЕНТАРИ, - ПЕТРОХЕМИЈА, - СЕПАРАЦИИ, - ЧЕЛИЧАНИ, - ТОПЛАНИ, - ВОДА И ТРЕТМАН НА ВОДА итн.
 • Име на контакт лице:Панче Настоски
 • Адреса:Ul."Nikola Rusinski"4/1-1
 • Поштенски број:1000
 • Град:Скопје , Македонија
 • Мобилен #:076 200 882
 • Телефон #:02 3076 347
 • Година на регистрација:2012
 • Број на вработени:1
 • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот81.25%
Број на производи12
Член од24 Јул, 2013
Последна промена15:30:33 , 11 Мај, 2020
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка