00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Belzona® 1321 - Индустриски премаз за заштита на површини од ерозија и корозија


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Belzona® 1321 (Керамика С-Метал) е двокомпонентен високоотпорен премаз за заштита на метални површини нападнати од ерозија и корозија. Овој Belzona производ е дизајниран да работи во услови на континуирано потопени делови во течности на температури до 60°C.

  Belzona® 1321 (Керамика С-Метал):

  • Ги поедноставува процедурите на одржување
  • Ја обновува оштетената опрема
  • Штити од ерозија и корозија
  • Го намалува времето на застој на минимум
  • Ја намалува потребата од резервни делови.

  Belzona® 1321 (Керамика С-Метал)се нанесува без специјлани алати и се врзува јако на широк асортиман на подлоги. Овој повеќенаменски полимерен премаз не кородира и има инзворедна отпорност на широк асортиман хемикалии.

  Овој материјал истотака може да се употреби како материјал за инјектирање на подлошки и за врзување на компоненти или коко отпорен структурален пополнувач (филер) на зазори.

  Примената на Belzona® 1321 (Керамика С-Метал)вклучува:

  • Центрифугални пумпи
  • Вентили
  • Вакуум пумпи
  • Процесни садови
  • Гасни скрубери (чистачи)
  • Топлоизменувачи
  • Ротори
  • Фланши
  • Коленести цевки
  • Т-рачви
  • Млазници од бродови
  • Затворачи од топлоизменувачи
  • Сепаратори.

  *Едноставен:
  • Нема потреба од специјални алати
  • Се нанесува со четка, апликатор или пиштол за инјектирање
  • Се меша и употребува само потребната количина материјал.

  *Безбеден:
  • Стврднување на ниски температури избегнува ризик од запалување
  • Одлични електрични изолаторски способности
  • Нема присуство на разредувачи
  • Соодветен за контакт со вода за пиење.

  *Има разновидна примена:
  • Нема болуменско собирање, експанзија или деформација
  • Врзува јако скоро на секоја цврста подлога, вклучувајќи челик, алуминиум, бакар и пластика армирана со стакло.

  *Ефикасен:
  • Одлична отпорност на абразија, ерозија и корозија
  • Извонредна отпорност на хемикалии
  • Висока издржливост на притисок
  • Не кородира
  • Добра хемиска отпорност.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Белтех Солушн
 • профил на компанијата

  Белтех Солушн

  • Опис на компанијата:Композитни материјали и заштитни индустриски премази. Репарација и заштита на машински делови и опрема: делови за пумпи, оштетени осовини, пукнати куќишта, топлоизменувачи, санација и заштита на цевки, санација на гуми и транспортни траки, заштита од агресивни хемикалии на метал итн. Градежни поправки - санација и заштита од агресивни хемикалии на: бетонски и челични резервоари, подови и челична конструкција. - Еластомери за санација на дилатациони споеви, - Премази за превентивна заштита на резервоари, - Санација на сите видови кровови со 5 годишна гаранција Премази отпорни на: ерозија, корозија, абразија, хемикалии и атмосферски влијанија. - Нудиме сервис - вградување на материјали - Консултација и обука на клиенти. Нудиме брзи и трајни решенија за Вашите проблеми во одржување во следните индустрии: - РУДАРСТВО И ВАДЕЊЕ НА КАМЕН - ТЕРМО И ХИДРО ЕЛЕКТРАНИ, - ХЕМИСКА ИНДУСТРИЈА, - ЦЕМЕНТАРИ, - ПЕТРОХЕМИЈА, - СЕПАРАЦИИ, - ЧЕЛИЧАНИ, - ТОПЛАНИ, - ВОДА И ТРЕТМАН НА ВОДА итн.
  • Име на контакт лице:Панче Настоски
  • Адреса:Ul."Nikola Rusinski"4/1-1
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:076 200 882
  • Телефон #:02 3076 347
  • Година на регистрација:2012
  • Број на вработени:1
  • Локација на мапа:Прикажи  023076347

  корисничка поддршка