00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Belzona® 1111 - Повеќенаменски машински обработлив композитен материјал за репарација и обнова


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Belzona® 1111 (Супер метал) е двокомпонентен композитен
  материјал составен од полимери, керамика и челик. Овој
  материјал овозможува економично решение за голем број
  репарации од областа на инженерското одржување.
  Belzona® 1111 (Супер метал):
  • Ги поедноставува процедурите на одржување
  • Ја намалува потребата од резервни делови
  • Го намалува времето на застој
  • Ја зголемува безбедноста со работа на ладно.
  Belzona® 1111 (Супер метал) може да се нанесува без употреба
  на специјални алати. Се врзува скоро на секоја површина и
  може машински да се обработи со вообичаените алати. Овој
  материјал е отпорен на корозија и разни хемикалии.

  Примената на Belzona® 1111
  (Супер метал) вклучува:
  • Оштетени/ изгребани осовини
  • Оштетен навој
  • Оштетени кајли
  • Скршени и дупнати куќишта
  • Оштетено постоље на машина
  • Проширени лежишта/ куќишта од чаури
  • Оштетени фланши
  • Дупнати резервоари
  • Изгребани/оштетени хидраулични
  клипњачи
  • Скршени цевки.

  *Едноставен
  • Лесно се меша и нанесува
  • Нема потреба од специјални алати
  • Се меша и употребува само потребна количина
  материјал.
  *Безбеден
  • Стврднувањето на ниски температури
  • избегнува ризик од запалување
  • Одлични електрични изолаторски способности
  • Погоден за контакт со вода за пиење.
  *Има разновидна примена
  • Потполно машински обработлив со
  конвенционални алати
  • Моделирање на прецизни контури
  • Нанесување тенки и дебели слоеви во една
  операција
  • Цврсто спојување на скоро секоја површина
  • Нема волуменско собирање, експанзија или
  деформација.
  *Ефикасен
  • Висока механичка цврстина
  • Исклучителна отпорност на топлина
  • Не кородира
  • Извонредна отпорност на хемикалии
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Белтех Солушн
 • профил на компанијата

  Белтех Солушн

  • Опис на компанијата:Композитни материјали и заштитни индустриски премази. Репарација и заштита на машински делови и опрема: делови за пумпи, оштетени осовини, пукнати куќишта, топлоизменувачи, санација и заштита на цевки, санација на гуми и транспортни траки, заштита од агресивни хемикалии на метал итн. Градежни поправки - санација и заштита од агресивни хемикалии на: бетонски и челични резервоари, подови и челична конструкција. - Еластомери за санација на дилатациони споеви, - Премази за превентивна заштита на резервоари, - Санација на сите видови кровови со 5 годишна гаранција Премази отпорни на: ерозија, корозија, абразија, хемикалии и атмосферски влијанија. - Нудиме сервис - вградување на материјали - Консултација и обука на клиенти. Нудиме брзи и трајни решенија за Вашите проблеми во одржување во следните индустрии: - РУДАРСТВО И ВАДЕЊЕ НА КАМЕН - ТЕРМО И ХИДРО ЕЛЕКТРАНИ, - ХЕМИСКА ИНДУСТРИЈА, - ЦЕМЕНТАРИ, - ПЕТРОХЕМИЈА, - СЕПАРАЦИИ, - ЧЕЛИЧАНИ, - ТОПЛАНИ, - ВОДА И ТРЕТМАН НА ВОДА итн.
  • Име на контакт лице:Панче Настоски
  • Адреса:Ul."Nikola Rusinski"4/1-1
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:076 200 882
  • Телефон #:02 3076 347
  • Година на регистрација:2012
  • Број на вработени:1
  • Локација на мапа:Прикажи  023076347

  корисничка поддршка