00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Belzona® 1341 - Индустриски премаз за заштита на површини од ерозија и корозија


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Belzona® 1341 (Supermetalglide) е двокомпонентен систем за премачкување со високи перформанси кој ја подобрува ефикасноста на системите за манипулирање со течности и ги заштитува металите од ерозија и корозија. Belzona® 1341 (Supermetalglide): • Ја подобрува продуктивноста при протокот на флуиди • Ја намалува потребата од резервни делови • Заштитува од ерозија и корозија • Го зголемува работниот век на опремата. Belzona® 1341 (Supermetalglide) е премаз кој се нанесува со четка или шприцање и е погоден за контакт со вода за пиење. Сертифициран е од ANSI/NSF Standard 61 и ги задоволува барањата на инспекторатот за вода за пиење од Велика Британија. инспекторатот за вода за пиење од Велика Британија. Примената на Belzona® 1341 (Supermetalglide) вклучува: • Пумпи • Топлоизменувачи • Затворачи на топлоизменувачи • Вентили • Цевки • Резервоари за вода • Ротори • Филтри и сита • Ротори од турбини. *Едноставен • Се нанесува со четка или шприцање • Долго време на нанесување по мешање на компоннтите • Се меша и употребува само потребната количина материјал. *Безбеден • Стврднува на ниски температури при што се избегнува ризик од запалување • Не е штетен за околината • Погоден за контакт со вода за пиење • Нема присуство на разредувач. *Има разновидна примена • Нанесување дополнителен слој максимум после 24 часа од премачкувањето • Се употребува во вода до 60°С. *Ефикасен • Извонредна адхезија (врзување) • Одлична отпорност на кавитација • Исклучителна отпорност на хемикалии • Добри особини на абразија • Подобрени хидродинамички перформанси.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Белтех Солушн
 • профил на компанијата

  Белтех Солушн

  • Опис на компанијата:Композитни материјали и заштитни индустриски премази. Репарација и заштита на машински делови и опрема: делови за пумпи, оштетени осовини, пукнати куќишта, топлоизменувачи, санација и заштита на цевки, санација на гуми и транспортни траки, заштита од агресивни хемикалии на метал итн. Градежни поправки - санација и заштита од агресивни хемикалии на: бетонски и челични резервоари, подови и челична конструкција. - Еластомери за санација на дилатациони споеви, - Премази за превентивна заштита на резервоари, - Санација на сите видови кровови со 5 годишна гаранција Премази отпорни на: ерозија, корозија, абразија, хемикалии и атмосферски влијанија. - Нудиме сервис - вградување на материјали - Консултација и обука на клиенти. Нудиме брзи и трајни решенија за Вашите проблеми во одржување во следните индустрии: - РУДАРСТВО И ВАДЕЊЕ НА КАМЕН - ТЕРМО И ХИДРО ЕЛЕКТРАНИ, - ХЕМИСКА ИНДУСТРИЈА, - ЦЕМЕНТАРИ, - ПЕТРОХЕМИЈА, - СЕПАРАЦИИ, - ЧЕЛИЧАНИ, - ТОПЛАНИ, - ВОДА И ТРЕТМАН НА ВОДА итн.
  • Име на контакт лице:Панче Настоски
  • Адреса:Ul."Nikola Rusinski"4/1-1
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:076 200 882
  • Телефон #:02 3076 347
  • Година на регистрација:2012
  • Број на вработени:1
  • Локација на мапа:Прикажи  023076347

  корисничка поддршка