00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Електрични инструменти за мерење

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
10%заштеда
Цена со ДДВ:11.940 ден. 10.746 ден.

BOSCH PLL 360 - РОТАЦИОНЕН ЛАСЕР + ...

20%заштеда
Цена со ДДВ:89.919 ден. 71.935 ден.

MTK Тест комплет за електричари

10%заштеда
Цена со ДДВ:27.601 ден. 24.841 ден.

Ласерски должиномер Leica DISTO™ D3 ...

10%заштеда
Цена со ДДВ:7.972 ден. 7.175 ден.

AVO310 Дигитален мултиметар

10%заштеда
Цена со ДДВ:15.081 ден. 13.573 ден.

Ласерски должиномер Leica DISTO™ D2

10%заштеда
Цена со ДДВ:34.546 ден. 31.091 ден.

DCM300E Струјна клешта за мерење на ...

10%заштеда
Цена со ДДВ:10.815 ден. 9.734 ден.

AVO410 Дигитален мултиметар

10%заштеда
Цена со ДДВ:7.107 ден. 6.396 ден.

AVO300 Дигитален мултиметар

Цена со ДДВ:1.310 ден.

Собен Термостат со кабел HT-300

Цена со ДДВ:64.900 ден.

Ротационен ласер RL5-14 АКЦИЈА


Страна 1 од 1, вкупно 12 производи
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка