00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

DET 14C Дигитална клешта за тестирање на заземјување

9%заштеда

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:DET14C и DET24C се нова генерација клешти за мерење на заземјувањето кои наоѓаат примена кај тестирање: улично осветлување, громобранска заштита, развдни ормари, дистрибутивни трансформатори, столбови, телефонски ормари, антени и репетитори итн. Инструментот мери без откачување на замјувањето. Има вграден филтер за шумови, погоден за непристапни терени, подобрена точност, чува и префрла мерења со време и датум.
  -Има елиптичен отвор од 50mm
  -Мери отпор на заземјувањето од 0.05- 1500Ω
  -Trms мерења со струи од 0.5mA-35A
  -CATIV 600V, LCD екран
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Павер вју
 • Земја на потекло:Велика Британија
 • Гаранција:2 години
 • профил на компанијата

  Павер вју

  • Опис на компанијата:Power View е компанија која врши дистрибуција на специјални производи од нафта - трансформаторски масла, масла за прекинувачи, базни масла за производство на индустриски масла, посебни масла како додатоци за гумена индустрија, масла кои се користат како додаток за пластика автомобилски гуми и мастила за печатење. Професионална мерна опрема од најпознатите светски производители за енергетика, процесна опрема, калибратори, опрема за водовод, опрема за национални лабаратории и научни установи. Опрема за мониторинг на трансформатори, мониторинг на SF6 гасови кај прекинувачи и мониторинг и контрола на квалитет на метан кај био-гасни централи, мониторинг на соларен перформанс и ветерен потенцијал. Power View не се занимава само со продажба на опрема. Тука сме на корисниците да им презентираме и демонстрираме опрема, ги објасниме детално предностите и недостатоците -доволно го насочиме корисникот на најдобриот избор према неговите потреби . Нашите коминтенти добиваат и обука за користење и сервисна подршка за купената опрема, опрема на користење и демонстрациона опрема. Сето знаење и искуство на производителите го доближуваме бесплатно до нашите коминтенти во Македонија. Работиме за македонските компании, и им го нудиме на располагање искуството на производителите стекнато од цел свет – бесплатно. Помош за откривање на дефекти, (толкување на резултати, совети за решавање на проблемите на нашите корисници информации поврзани со стандарди, применлива пракса. ИНТАЈЛЕР ФИМАКО не се занимава само со продажба на опрема. Тука сме на корисниците да им презентираме и демонстрираме опрема, ги објасниме детално предностите и недостатоците -доволно го насочиме корисникот на најдобриот избор према неговите потреби . Нашите коминтенти добиваат и обука за користење и сервисна подршка за купената опрема, опрема на користење и демонстрациона опрема. Сето знаење и искуство на производителите го доближуваме бесплатно до нашите коминтенти во Македонија. Работиме за македонските компании, и им го нудиме на располагање ис
  • Име на контакт лице:Филип
  • Адреса:бул.Партизански Одреди 15-а
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075 398061
  • Телефон #:02 5201412
  • Факс #:02 6090115
  • Година на регистрација:1998
  • Број на вработени:3
  • Локација на мапа:Прикажи  025201412

  корисничка поддршка