00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

TPT 320 Тестер на напон

10%заштеда

TPT 320 Тестер на напон

Цената е со вклучен ДДВ
4.000 ден. 3.600 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Megger TPT 320 е тестер на напон со мерење на AC/DC напони од 12 до 690 V, непрекинатост од 0 до 500 kΩ, со можност за звучен сигнал.
  AC / DC мерење напон од 12 до 690 V
  Непрекинатост
  Фазна ротација
  LCD / LED екран
  Светла LED светилка
  CAT IV 600 V
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Павер вју
 • Земја на потекло:Велика Британија
 • профил на компанијата

  Павер вју

  • Опис на компанијата:Power View е компанија која врши дистрибуција на специјални производи од нафта - трансформаторски масла, масла за прекинувачи, базни масла за производство на индустриски масла, посебни масла како додатоци за гумена индустрија, масла кои се користат како додаток за пластика автомобилски гуми и мастила за печатење. Професионална мерна опрема од најпознатите светски производители за енергетика, процесна опрема, калибратори, опрема за водовод, опрема за национални лабаратории и научни установи. Опрема за мониторинг на трансформатори, мониторинг на SF6 гасови кај прекинувачи и мониторинг и контрола на квалитет на метан кај био-гасни централи, мониторинг на соларен перформанс и ветерен потенцијал. Power View не се занимава само со продажба на опрема. Тука сме на корисниците да им презентираме и демонстрираме опрема, ги објасниме детално предностите и недостатоците -доволно го насочиме корисникот на најдобриот избор према неговите потреби . Нашите коминтенти добиваат и обука за користење и сервисна подршка за купената опрема, опрема на користење и демонстрациона опрема. Сето знаење и искуство на производителите го доближуваме бесплатно до нашите коминтенти во Македонија. Работиме за македонските компании, и им го нудиме на располагање искуството на производителите стекнато од цел свет – бесплатно. Помош за откривање на дефекти, (толкување на резултати, совети за решавање на проблемите на нашите корисници информации поврзани со стандарди, применлива пракса. ИНТАЈЛЕР ФИМАКО не се занимава само со продажба на опрема. Тука сме на корисниците да им презентираме и демонстрираме опрема, ги објасниме детално предностите и недостатоците -доволно го насочиме корисникот на најдобриот избор према неговите потреби . Нашите коминтенти добиваат и обука за користење и сервисна подршка за купената опрема, опрема на користење и демонстрациона опрема. Сето знаење и искуство на производителите го доближуваме бесплатно до нашите коминтенти во Македонија. Работиме за македонските компании, и им го нудиме на располагање ис
  • Име на контакт лице:Филип
  • Адреса:бул.Партизански Одреди 15-а
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075 398061
  • Телефон #:02 5201412
  • Факс #:02 6090115
  • Година на регистрација:1998
  • Број на вработени:3
  • Локација на мапа:Прикажи  025201412

  корисничка поддршка