00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Инструменти за мерење и анализа

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
23%заштеда
Цена со ДДВ:12.600 ден. 9.600 ден.

AVO 410 Дигитален мултиметар

13%заштеда
Цена со ДДВ:27.600 ден. 24.000 ден.

DCM 1500 Струјна клешта

13%заштеда
Цена со ДДВ:2.300 ден. 2.000 ден.

VF2 Бесконтактен детектор на напон

10%заштеда
Цена со ДДВ:4.000 ден. 3.600 ден.

TPT 320 Тестер на напон

9%заштеда
Цена со ДДВ:73.000 ден. 66.000 ден.

DET 14C Дигитална клешта за тестира ...

4%заштеда
Цена со ДДВ:18.800 ден. 18.000 ден.

AVO 835 Дигитален мултиметар

Цена со ДДВ:3.800 ден.

ТЕРМОСТАТ БЕЗЖИЧЕН, ПРОГРАМИБИЛЕН, ...

Цена со ДДВ:73.800 ден.

MFT 1845 Мултифункционален тестер

Цена со ДДВ:1.990 ден.

Шублер дигитален 0-150/0,01mm

Цена со ДДВ:2.000 ден.

ТЕРМОСТАТ ЖИЧЕН, ПРОГРАМИБИЛЕН, SAL ...

Цена со ДДВ:1.990 ден.

Шублер аналоген 0-150/0,05 mm

Цена со ДДВ:3.300 ден.

ТЕРМОСТАТ БЕЗЖИЧЕН, SALUS RT310RF

Цена со ДДВ:2.290 ден.

Шублер аналоген 0-150/0,02 mm

Цена со ДДВ:1.800 ден.

ТЕРМОСТАТ ЖИЧЕН, SALUS RT310

Цена со ДДВ:4.170 ден.

Шублер дигитален 0-200/0,01mm

Цена со ДДВ:6.500 ден.

ТЕРМОСТАТ WI-FI, ПРОГРАМИБИЛЕН, SAL ...


следна
Страна 1 од 7, вкупно 100 производи
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка