00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

MFT 1845 Мултифункционален тестер

MFT 1845 Мултифункционален тестер

Цената е со вклучен ДДВ
73.800 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:-Мерење на импеданса на коло во само 8 секунди со изземање на влијанието на RCD склопката на тестот: (најнова метода за мерење на non trip импеданса на колото)
  -Confidence meter -Патентирана технологија за постојан мониторинг на вредностите при мерење на импеданса, мерење на стабилни вредности и прилагодување на мерењето на условите на пречки со што е добиена максимална прецизност и повторливост на резултатите.
  -Мерење на импеданса на 2 жилно заземјување ( вклучувајќи фаза према фаза ) и трожилно со non
  -trip опсег . Огромен опсег на мерење на потенцијална струја на грешка. Мерење отпорност на зазмејување со колци ( 2 полно , 3 полно , со клешти ( без дисконекција) како и ART техника (патентирана метода со колци и клешти )
  --Меgger Тест на отпорност на изолација (подесиво до 1 KV)
  --Тестирање на непрекинатост со 200 mА и 15mА
  -Тестирање на 1 и 3 фазни RCD склопки 10mА до 1А (Tип AC, AS , B и програмирачки RCD) . Приказ на напон на допир, напон на грешка и можност за автоматски тестови.
  -Теренски инструмент во робусно куќиште, највисока електрична заштита на пазарот CAT IV и IP 54, МFT тестерот нема да се оштети ако се спои меѓуфазно ако се испушти од висина, кога се користи на дожд и прашинa односно при тешки теренски услови.
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Павер вју
 • Земја на потекло:Велика Британија
 • Гаранција:2 години
 • профил на компанијата

  Павер вју

  • Опис на компанијата:Power View е компанија која врши дистрибуција на специјални производи од нафта - трансформаторски масла, масла за прекинувачи, базни масла за производство на индустриски масла, посебни масла како додатоци за гумена индустрија, масла кои се користат како додаток за пластика автомобилски гуми и мастила за печатење. Професионална мерна опрема од најпознатите светски производители за енергетика, процесна опрема, калибратори, опрема за водовод, опрема за национални лабаратории и научни установи. Опрема за мониторинг на трансформатори, мониторинг на SF6 гасови кај прекинувачи и мониторинг и контрола на квалитет на метан кај био-гасни централи, мониторинг на соларен перформанс и ветерен потенцијал. Power View не се занимава само со продажба на опрема. Тука сме на корисниците да им презентираме и демонстрираме опрема, ги објасниме детално предностите и недостатоците -доволно го насочиме корисникот на најдобриот избор према неговите потреби . Нашите коминтенти добиваат и обука за користење и сервисна подршка за купената опрема, опрема на користење и демонстрациона опрема. Сето знаење и искуство на производителите го доближуваме бесплатно до нашите коминтенти во Македонија. Работиме за македонските компании, и им го нудиме на располагање искуството на производителите стекнато од цел свет – бесплатно. Помош за откривање на дефекти, (толкување на резултати, совети за решавање на проблемите на нашите корисници информации поврзани со стандарди, применлива пракса. ИНТАЈЛЕР ФИМАКО не се занимава само со продажба на опрема. Тука сме на корисниците да им презентираме и демонстрираме опрема, ги објасниме детално предностите и недостатоците -доволно го насочиме корисникот на најдобриот избор према неговите потреби . Нашите коминтенти добиваат и обука за користење и сервисна подршка за купената опрема, опрема на користење и демонстрациона опрема. Сето знаење и искуство на производителите го доближуваме бесплатно до нашите коминтенти во Македонија. Работиме за македонските компании, и им го нудиме на располагање ис
  • Име на контакт лице:Филип
  • Адреса:бул.Партизански Одреди 15-а
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075 398061
  • Телефон #:02 5201412
  • Факс #:02 6090115
  • Година на регистрација:1998
  • Број на вработени:3
  • Локација на мапа:Прикажи  025201412

  корисничка поддршка