00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

AVO 410 Дигитален мултиметар

23%заштеда

AVO 410 Дигитален мултиметар

Цената е со вклучен ДДВ
12.600 ден. 9.600 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Инструментот е дизајниран за електро инсталатери и со своите дополнителни карактеристики е погоден за останати апликации и корисници. Може да мери напон AC до 750 V, DC напон до 1000 V, струја до 10 А, отпор, фрекфенција, капацитивност. Исто така може да тестери и диоди. Дисплејот има позадинско осветлување кое овозможува мерења во слабо осветлени области. Има опција за задржување на податоци, како и прикажување на максималните или минималните вредности. Со дополнителен софтвер има можност за префрлање на податоци на PC преку USB порт.
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Павер вју
 • Земја на потекло:Велика Британија
 • Гаранција:2 години
 • профил на компанијата

  Павер вју

  • Опис на компанијата:Power View е компанија која врши дистрибуција на специјални производи од нафта - трансформаторски масла, масла за прекинувачи, базни масла за производство на индустриски масла, посебни масла како додатоци за гумена индустрија, масла кои се користат како додаток за пластика автомобилски гуми и мастила за печатење. Професионална мерна опрема од најпознатите светски производители за енергетика, процесна опрема, калибратори, опрема за водовод, опрема за национални лабаратории и научни установи. Опрема за мониторинг на трансформатори, мониторинг на SF6 гасови кај прекинувачи и мониторинг и контрола на квалитет на метан кај био-гасни централи, мониторинг на соларен перформанс и ветерен потенцијал. Power View не се занимава само со продажба на опрема. Тука сме на корисниците да им презентираме и демонстрираме опрема, ги објасниме детално предностите и недостатоците -доволно го насочиме корисникот на најдобриот избор према неговите потреби . Нашите коминтенти добиваат и обука за користење и сервисна подршка за купената опрема, опрема на користење и демонстрациона опрема. Сето знаење и искуство на производителите го доближуваме бесплатно до нашите коминтенти во Македонија. Работиме за македонските компании, и им го нудиме на располагање искуството на производителите стекнато од цел свет – бесплатно. Помош за откривање на дефекти, (толкување на резултати, совети за решавање на проблемите на нашите корисници информации поврзани со стандарди, применлива пракса. ИНТАЈЛЕР ФИМАКО не се занимава само со продажба на опрема. Тука сме на корисниците да им презентираме и демонстрираме опрема, ги објасниме детално предностите и недостатоците -доволно го насочиме корисникот на најдобриот избор према неговите потреби . Нашите коминтенти добиваат и обука за користење и сервисна подршка за купената опрема, опрема на користење и демонстрациона опрема. Сето знаење и искуство на производителите го доближуваме бесплатно до нашите коминтенти во Македонија. Работиме за македонските компании, и им го нудиме на располагање ис
  • Име на контакт лице:Филип
  • Адреса:бул.Партизански Одреди 15-а
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075 398061
  • Телефон #:02 5201412
  • Факс #:02 6090115
  • Година на регистрација:1998
  • Број на вработени:3
  • Локација на мапа:Прикажи  025201412

  корисничка поддршка