00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за ЕСП

ЕСП

КОМПЈУТЕРСКА ОБУКА: • Пакет-канцелариско работење (win,word,excel,internet) основно/напредно ниво • Посебни/напредни курсеви • Графички • WebDesign ЈАЗИЧНИ КУРСЕВИ: • Општ странски јазик • Деловен англиски • Комуникација • Подготовка за ibtTOEFL и IELTS ДЕТСКИ КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ: • групи ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
Цена со ДДВ:12.400 ден.

Детски компјутерски курс - 8 месеци

Цена со ДДВ:7.250 ден.

Пакет за канцелариско работење - ос ...

Цена со ДДВ:7.500 ден.

Пакет за канцелариско работење - на ...

Цена со ДДВ:14.600 ден.

Графички дизајн

Цена со ДДВ:5.800 ден.

InDesign

Цена со ДДВ:5.800 ден.

Illustrator

Цена со ДДВ:6.200 ден.

Excel - напредни техники

Цена со ДДВ:5.800 ден.

Excel - основно и средно ниво

Цена со ДДВ:12.400 ден.

Детски јазични курсеви - 8 месеци

Цена со ДДВ:8.500 ден.

Подготовка за ibt TOEFL

Цена со ДДВ:8.500 ден.

Подготовка за IELTS

Цена со ДДВ:5.200 ден.

Англиски за правници

Цена со ДДВ:6.800 ден.

Основи на програмирање во Python

Цена со ДДВ:5.782 ден.

Решавање проблеми и донесување одлу ...

Цена со ДДВ:6.200 ден.

Општ германски јазик

Цена со ДДВ:5.200 ден.

Англиски за човечки ресурси


следна
Страна 1 од 4, вкупно 56 производи


070/287-777

корисничка поддршка