00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Семакс Кончар Електродизелагрегати

Семакс Кончар Електродизелагрегати

Семакс Кончар Скопје постои од 1993 година и потекнува од фабриката „Раде Кончар“ - Скопје каде што уште од 1980 година, работи континуирано на поправка и сервисирање на електро-дизел агрегати во и надвор од земјата. Покрај сервисирање и редовно одржување, вршиме изнајмување на агрегати од 5-1000кVA. ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
20%заштеда
20%заштеда
20%заштеда
20%заштеда
20%заштеда

следна
Страна 1 од 2, вкупно 18 производи


070/287-777

корисничка поддршка