00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Југоимпекс

Југоимпекс

Целосна опрема за преработка на дрво и производство на мебел. Генерални застапници за Blum оков. Ексклузивни застапници за Македонија, Косово и Албанија на реномираните производители за машини за преработка на дрво и дрвени материјали: Weinig, Holzher, Vitap, Paoloni, Giardina, Greda, Holzkraft, Holzstar. ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
Цена со ДДВ:20.400 ден.

Holzstar TF 50 E Фреза

Цена со ДДВ:25.980 ден.

Holzstar TKS 316 E (230 V)- Мобилен ...

Цена со ДДВ:41.480 ден.

Holzstar- TKS 316 PRO (230 V) Стати ...

Цена со ДДВ:1.675 ден.

Holzkraft WM 90-4 - Дигитален Аглом ...

Цена со ДДВ:223.140 ден.

Holzstar FKS 315-2000 E Циркулар со ...

Цена со ДДВ:179.740 ден.

Holzstar FKS 315-1500 E

Цена со ДДВ:76.820 ден.

Holzstar TKS 254 E-Циркулар со рабо ...

Цена со ДДВ:60.700 ден.

Holzstar TKS 200-Циркулар со работн ...

Цена со ДДВ:65.040 ден.

Unicraft PHH 1001- Палетраец

Цена со ДДВ:56.990 ден.

Unicraft WPP 20 E-Хидраулична преса

Цена со ДДВ:38.700 ден.

Unicraft FHT 500-Мануелна лифт маса ...

Цена со ДДВ:32.190 ден.

Unicraft USZ 3201-Дигалка со сајла

Цена со ДДВ:12.370 ден.

Unicraft TF 3- Палетраец

Цена со ДДВ:78.670 ден.

Фреза Holzstar TF 170

Цена со ДДВ:204.540 ден.

Фреза Holzstar TF 200 SE

Цена со ДДВ:107.200 ден.

Hozlstar ADH 26 C-Абрихтер-Дихт


следна
Страна 1 од 7, вкупно 97 производи


070/287-777

корисничка поддршка