00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Југоимпекс

Југоимпекс

Целосна опрема за преработка на дрво и производство на мебел. Генерални застапници за Blum оков. Ексклузивни застапници за Македонија, Косово и Албанија на реномираните производители за машини за преработка на дрво и дрвени материјали: Weinig, Holzher, Vitap, Paoloni, Giardina, Greda, Holzkraft, Holzstar. ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
28%заштеда
Цена со ДДВ:130.200 ден. 93.145 ден.

Holzstar DB 1102 Vario – Струг

28%заштеда
Цена со ДДВ:224.192 ден. 161.194 ден.

Hozlstar ADH 41 C-Абрихтер-Дихт

14%заштеда
Цена со ДДВ:244.900 ден. 210.173 ден.

Holzstar HBS 703 - Бансек

Цена со ДДВ:4.020 ден.

Aircraft KG 16 PRO – Пневматска Хеф ...

Цена со ДДВ:36.510 ден.

Compact-Air 361/24 E

Цена со ДДВ:97.960 ден.

Компресор Aircraft Airstar 503/100

Цена со ДДВ:24.740 ден.

Потезен циркулар Гер Holzstar KGZ 3 ...

Цена со ДДВ:12.340 ден.

Потезен циркулар Гер Holzstar KGZ 2 ...

Цена со ДДВ:18.540 ден.

Holzstar KGZ 255 E- Потезен циркула ...

Цена со ДДВ:47.190 ден.

Holzkraft KGZ 3050 Vario - Потезен ...

Цена со ДДВ:38.780 ден.

Holzkraft KGZ 2540 Vario - Потезен ...

Цена со ДДВ:56.980 ден.

Holzstar HBS 361-2 Бансек

Цена со ДДВ:44.330 ден.

Holzstar HBS 321-2 Бансек

Цена со ДДВ:17.670 ден.

Holzstar HBS 231-1 Бансек

Цена со ДДВ:105.340 ден.

Бансек Holzstar HBS 400

Цена со ДДВ:12.340 ден.

Holzstar SAA 902- Аспиратор


следна
Страна 1 од 7, вкупно 103 производи


070/287-777

корисничка поддршка