00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Апарати за физикална терапија


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Апарати за физикална терапија
  Апарати за физикална терапија и рехабилитација ( електротерапија, ултразвучна терапија, магнетна терапија, ласерска терапија, фукнционална магнетна стимулација и терапија со радиофреквенција).
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Елмед
 • профил на компанијата

  Елмед

  • Опис на компанијата:ЕЛМЕД е генерален застапник на неколку врвни произведители на индустриска опрема за обележување. Од самиот почеток на своето постоење (1991год.) ја има стекнато довербата на повеќе светски реномирани фирми и има статус на овластен застапник и сервисен центар на територијата на Република Македонија. Основен приоритет на Елмед е да одговори на потребите на клиентите со гарантиран квалитет, осигуран сервис и следење на светските тенденции на индустриско обележување. Нашата цел секогаш била остварување успешни и долговечни партнерски односи со клиентите, со тоа допринесувајќи до ефикасност на производството, следливост на производите како и заштита на брендот.
  • Име на контакт лице:Јулијана
  • Адреса:24 Br.16g Ilinden
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:078204666
  • Телефон #:023216577
  • Факс #:023216577
  • Година на регистрација:1990
  • Број на вработени:17
  • Локација на мапа:Прикажи  023216577

  корисничка поддршка