00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Видео-дата

Видео-дата

Видео дата е компанија за апарати за домаќинство - поправки и сервиси, апарати за домаќинство - резервни делови, климатизација - услуги и сервис

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
10%заштеда
Цена со ДДВ:31.200 ден. 28.080 ден.

Intercool Фрижидер за вино MultiZon ...

10%заштеда
Цена со ДДВ:1.500 ден. 1.350 ден.

Универзаен Надворешен филтер за фод ...

10%заштеда
Цена со ДДВ:2.200 ден. 1.980 ден.

Внатрешен филтер за фода

10%заштеда
Цена со ДДВ:750 ден. 675 ден.

Хепа филтер за правосмукалка Rowent ...

10%заштеда
Цена со ДДВ:750 ден. 675 ден.

Хепа филтер за правосмукалка Rowent ...

10%заштеда
Цена со ДДВ:1.120 ден. 1.008 ден.

Хепа филтер за прочистувач на возду ...

10%заштеда
Цена со ДДВ:1.490 ден. 1.341 ден.

Хепа филтер за прочистувач на возду ...

10%заштеда
Цена со ДДВ:750 ден. 675 ден.

Tаблети за чистење од бигор на Кафе ...

5%заштеда
Цена со ДДВ:70.660 ден. 67.127 ден.

Electrolux Машина за сушење MyPro

5%заштеда
Цена со ДДВ:92.250 ден. 87.638 ден.

Electrolux Машина за перење MyPro

Цена со ДДВ:1.200 ден.

Поправка и сервис на клима уреди


Страна 1 од 1, вкупно 11 производи


070/287-777

корисничка поддршка