00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Солопром

Солопром

Солопром е компанија која работи на големо продажба и мало продажба на ексклузивни материјали за кујни и ентериери. Солопром е пионир во снабдување на градот Скопје со репроматеријали за столарски работи. Основана е и отпочнува со работа на 15.10.1991.

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
35%заштеда
Цена со ДДВ:14.700 ден. 9.500 ден.

Мијалник CUBE ON7610 (гранитен META ...

31%заштеда
Цена со ДДВ:11.600 ден. 8.000 ден.

Мијалник CUBE ON4110 (гранитен)

62%заштеда
Цена со ДДВ:5.400 ден. 2.000 ден.

Вагонетка 302

50%заштеда
Цена со ДДВ:3.000 ден. 1.500 ден.

Жичана полица на извлекување 402D

40%заштеда
Цена со ДДВ:14.400 ден. 8.500 ден.

Мијалник VOGUE HR6151 (гранитен MET ...

40%заштеда
Цена со ДДВ:15.900 ден. 9.500 ден.

Мијалник VOGUE HR0992 (гранитен MET ...

38%заштеда
Цена со ДДВ:26.200 ден. 16.000 ден.

Мијалник DOMINO DOA8320 (гранитен M ...

38%заштеда
Цена со ДДВ:18.400 ден. 11.300 ден.

Мијалник NAIKY CX098 (гранитен)

38%заштеда
Цена со ДДВ:24.800 ден. 15.300 ден.

Мијалник DOMINO DOA8320 (гранитен M ...

37%заштеда
Цена со ДДВ:13.650 ден. 8.500 ден.

Мијалник VOGUE HR6150 (гранитен MET ...

36%заштеда
Цена со ДДВ:16.700 ден. 10.600 ден.

Мијалник CUBE ON8620 (гранитен)

31%заштеда
Цена со ДДВ:16.500 ден. 11.300 ден.

Мијалник NAIKY NK08620 (гранитен)

29%заштеда
Цена со ДДВ:13.550 ден. 9.500 ден.

Мијалник FUTURA FT08620 (гранитен M ...

20%заштеда
Цена со ДДВ:14.950 ден. 11.960 ден.

Мијалник VOGUE HR0992 (гранитен MET ...

Цена со ДДВ:105 ден.

Рачка 826.30D / 516.30D

Цена со ДДВ:270 ден.

Рачка 496.14


следна
Страна 1 од 19, вкупно 301 производи


070/287-777

корисничка поддршка