00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

ПИСМЕНИ, КОНСЕКУТИВНИ И СИМУЛТАНИ ПРЕВОДИ


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:ПИСМЕНИ, КОНСЕКУТИВНИ И СИМУЛТАНИ ПРЕВОДИ НА АЛБАНСКИ,АНГЛИСКИ,АРАПСКИ,БЕЛОРУСКИ,БУГАРСКИ,ДАНСКИ, ГРЧКИ,ГЕРМАНСКИ,ИТАЛИЈАНСКИ,ЈАПОНСКИ,КИНЕСКИ, НОРВЕШКИ,ПОРТУГАЛСКИ,ПОЛСКИ,РОМАНСКИ, РУСКИ,СЛОВАЧКИ, СЛОВЕНЕЧКИ,СРПСКИ,ТУРСКИ,УКРАИНСКИ,УНГРАСКИ,ФИНСКИ, ФРАНЦУСКИ,ХЕБРЕЈСКИ,ХОЛАНДСКИ,ХРВАТСКИ,ЧЕШКИ,ШПАНСКИ, ШВЕДСКИ.
 • Категорија:Превод – услуги
 • профил на компанијата

  Конгресен сервисен центар

  • Опис на компанијата:КОНГРЕС СЕРВИСЕН ЦЕНТАР предвидува комплетна техничка помош во организирање на семинари, работилници, тркалезна маса, на јавни дебати, конференции и конгреси. КОНГРЕС СЕРВИСЕН ЦЕНТАР дава писмени преводи на следниве јазици (наведени во азбучен редослед): Албански, Арапски, Бугарски, Каталонски, Кинески, Хрватски, Чешки, Дански, Холандски, Англиски, Француски, Германски, Грчки, Хебрејски, Унгарски, Италијански, Јапонски, Македонски, Молдавски, Норвешки, Полски, Португалски, Романски, Руски, Српски, Словачки, Словенечки, Шпански, Шведски, Турски, Украински.
  • Име на контакт лице:Јове Тодоровски
  • Адреса:Дебарца 10
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023230967
  • Факс #:023230967
  • Локација на мапа:Прикажи  023230967

  корисничка поддршка