00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

DAIKIN ALTHERMA 3 – BLUEVOLUTION (R-32)


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:DAIKIN ALTHERMA 3

  Топлотна пумпа за греење, ладење и топла санитарна вода , идеална за нискоенергетски куќи
  Подно-парапетна внатрешна единица со интегриран резервоар за санитарна топла вода од нерѓосувачки челик, избор 180l или 230l.
  Внатрешната единица работи на принцип воздух-вода, и се комбинира со надворешна единица Daikin ERGA-DV
  Еколошки фреон R32
  65°C температура на излезна вода

  DAIKIN ALTHERMA 3 – EHVX-D3V(G) BLUEVOLUTION (R-32)
  Новата генерација, 3-та генерација на Daikin Altherma 3 со R32 еколошки фреон. Bluevolution технологија, комбинирана со високо енергетски ефикасен компресор, развиен од Daikin. Пионерска интеграција на обновливи извори на енергија, со висока ефикасност и удобност по пристапна цена.

  Топлотна пумпа за греење, ладење и топла санитарна вода , идеална за нискоенергетски куќи.
  Подно-парапетна внатрешна единица со интегриран резервоар за санитарна топла вода од нерѓосувачки челик, избор 180l или 230l.
  Внатрешната единица работи на принцип воздух-вода, и се комбинира со надворешна единица Daikin ERGA-DV
  Достапни бои: бела боја / сребрено-сива боја
  Еколошки фреон R32
  65°C температура на излезна вода
  Вградени се сите хидраулични компоненти што значи дека не се потребни компоненти на друг производител.
  Штампаните плочи и хидрауличните компоненти се наоѓаат на предната страна од уредот , со цел поедноставен пристап
  Мала зафатнина при инсталација од 0,37m3
  Можност да се избере вграден резервен грејач од3 kW, 6 kW или 9 kW
  Најдобра сезонска ефикасност што овозможува најголема заштеда на работните трошоци А+++
  Надворешната единица – може да работи при сите климатски услови , дури и при најтешки зимски температури , до -25°C.
 • профил на компанијата

  Милмарк инженеринг

  • Опис на компанијата:Милмарк инженеринг е овластен дилер на Daikin, Viessman и Actionclima во Македонија. Услуги: - Вентилација и климатизација(HVAC системи) - Опрема за греење, вентилација и климатизација - Проектирање и изведба на инсталации за греење - Одржување и сервис на опремата за греење, вентилација и климатизација - Испорака и монтажа Производи: - Алуминиумски лим во ролна и профили со висок квалитет - Котли на цврсто гориво - Вентилатори - Чилери - Клима комори - Вентил конвектори - Сплит клима уреди-инвертер СЕКОГАШ КОГА Е НАЈПОТРЕБНО - МИЛМАРК ИНЖЕНЕРИНГ!
  • Име на контакт лице:Горан
  • Адреса:М.Т.Гологанов 64-а лок.10
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075 358991
  • Телефон #:075 311631
  • Локација на мапа:Прикажи  075311631

  корисничка поддршка