00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Тоалер приколка жени/мажи


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:- Технички податоци:
  * Должина: 6.300 mm
  * Ширина: 2.500 mm
  * Висина: 3,600 мм
  * Моќност: 400 V / 32
  * Свежа вода: 3 / 4''GEKA-приклучок Socket
  * Канализација: HT-цевки NW 100

  - внатрешност:
  * огледало
  * Сапун диспензер
  * Хартиена крпа диспензер
  * Хартија кошница
  * Парфем

  - Жените:
  * 4 Тоалети
  * 2 мијалници

  - Мажи:
  * 2 тоалети
  * 1 писоар олук
  * 1 мијалник
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Мобилен Санитарен Сервис МСС

  • Опис на компанијата:Изнајмување, сервисирање и оддржување на преносни тоалетни WC кабини.
  • Име на контакт лице:Соња Јаневска
  • Адреса:ул.Жданец бр.19б
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:00 389 75 273 927
  • Телефон #:00 389 (0)2 2461 337
  • Факс #:00 389 (0)2 2461 117
  • Година на регистрација:2001
  • Број на вработени:12
  • Локација на мапа:Прикажи  022461337

  корисничка поддршка