00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Основна линија тоалет контејнери „Cube“


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:- Технички податоци:
  * Должина: 2438 mm
  * Ширина: 2990 mm
  * Висина: 2850 mm
  * Моќност: 400V / 32а
  * Свежа вода: 3 / 4 "GEKA-Connectror Socket
  * Канализација: 2 x HT-цевки NW 100

  - внатрешност:
  - Жени:
  o 2 тоалети
  o 1 миење слив
  o сапун диспензер
  o хартиена крпа диспензер
  o 1 греење 2 kW
  - Мажи:
  o 1 Тоалетна
  o 1 писоар
  o 1 мијалник
  o сапун диспензер
  o хартиена крпа диспензер
  o 1 греење 2 kW
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Мобилен Санитарен Сервис МСС

  • Опис на компанијата:Изнајмување, сервисирање и оддржување на преносни тоалетни WC кабини.
  • Име на контакт лице:Соња Јаневска
  • Адреса:ул.Жданец бр.19б
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:00 389 75 273 927
  • Телефон #:00 389 (0)2 2461 337
  • Факс #:00 389 (0)2 2461 117
  • Година на регистрација:2001
  • Број на вработени:12
  • Локација на мапа:Прикажи  022461337

  корисничка поддршка