00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Еко Тоалетна приколка жени/ мажи


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:- Технички податоци:
  * Должина: 4.200/4.550 mm
  * Ширина: 2.300/2.500 mm
  * Висина: 2.850 mm
  * Моќност: 230 V / 16 А
  * Свежа вода: 1 / 2 "GEKA-приклучок Socket
  * Канализација: HT-цевки NW 100

  - внатрешност:
  - Жени:
  * 3 Тоалети
  * 1 мијалник
  * Е-hand-Фен
  - Мажи:
  * 1 Тоалетна
  * 3 pisoari
  * 1 мmijalnik
  * Е-handа-Фен
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Мобилен Санитарен Сервис МСС

  • Опис на компанијата:Изнајмување, сервисирање и оддржување на преносни тоалетни WC кабини.
  • Име на контакт лице:Соња Јаневска
  • Адреса:ул.Жданец бр.19б
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:00 389 75 273 927
  • Телефон #:00 389 (0)2 2461 337
  • Факс #:00 389 (0)2 2461 117
  • Година на регистрација:2001
  • Број на вработени:12
  • Локација на мапа:Прикажи  022461337

  корисничка поддршка