00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Левидиа

Левидиа

Компанија за производство на овошен саден материјал, подготовка на ИПАРД апликации, противградни мрежи, консултанство за подигнување на долгогодишни насади, производство на јаболка, круши, цреши и лешник.

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
Цена со ДДВ:850 ден.

САДНИЦИ КUMQUAT

Цена со ДДВ:850 ден.

САДНИЦИ МАНДАРИНА

Цена со ДДВ:850 ден.

САДНИЦИ ВО КОНТЕЈНЕР - ЛИМОН MEYER

Цена со ДДВ:250 ден.

Садници Цреши

Цена со ДДВ:500 ден.

Калемен орев

Цена со ДДВ:500 ден.

Зимзелени и декоративни дрва

Цена со ДДВ:250 ден.

Декоративни саксии


Страна 1 од 1, вкупно 10 производи


070/287-777

корисничка поддршка