00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Kaspersky Total Security for Business


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:За бизнисите кои имаат потреба од светските безбедносни технологии за заштита на секој јазол во својата ИТ-мрежа, Kaspersky TOTAL Ви овозможува сеопфатно бизнис-решение.
  Anti-malware - Kaspersky е широко признат по својата ригорозна anti-malware технологија. Последните anti-malware Ви овозможуваат комбинација од потпис-базирани, проактивни и cloud-assisted технологии со кои Вашиот бизнис многу подобро се справува од познати и нови здружени закани.
  Безбедност за серверите - Иако еден уред за складирање на податоци нуди многу предности во работењето, присуството на само еден инфициран податок може да се прошири низ целата корпоративна мрежа. Kaspersky TOTAL Ви овозможува заштита со anti-malware технологија со цел заштита на Вашиот бизнис.
  Заштита на Вашите осетливи бизнис-информации – дури и на изгубените уреди - Постојат безброј случаи на изгубен лаптоп, мобилен уред или пренослив уред, што предизвикува проток на доверливи бизнис-информации. Финансиските пенали како и губењето на угледот може да доведе до катастрофални последици за Вашиот бизнис. Kaspersky TOTAL Security for Business вклучува моќна технологија за енкрипција така што губењето на некој уред е малку веројатно дека ќе доведе до сериозни штети врз Вашиот бизнис.
  Спречување на хакерски напади ... поголема контрола на Вашиот ИТ-тим - Со Application Control, Device Control и Web Control, Вашиот ИТ-тим лесно може да управува на кои апликации им е дозволено да работат во Вашата мрежа, на кои уреди им е дозволен пристап во Вашиот систем и на кои вработени им е дозволен пристап на интернет.
  Заштита на Вашата корпоративна е-пошта - Kaspersky TOTAL Security for Business овозможува anti-malwareи anti-spam заштита за Мail сервери лесна за управување. Со цел обезбедување на ефикасно и оптимизирано скенирање за вируси, Kaspersky овозможува интелигентен spam filtering – со цел да ги елиминира опасните spam е-пошти и да го редуцира сообраќајот во Вашата корпоративна мрежа.
  Побезбеден интернет-пристап - Kaspersky TOTAL Security for Business вклучува anti-malware, софтвер кој го заштитува веб-сообраќајот кој се одвива низ најпопуларните Windows или Linux-базирани интернет-портали. Со автоматизирано отстранување на малициозните програми, Kaspersky Ви овозможува безбеден интернет-пристап, а воедно и поголема продуктивност на вработените.
  Безбедна соработка – за поголема продуктивност - Kaspersky TOTAL Security for Business вклучува anti-malware заштита за SharePoint-платформи – обезбедување висока стапка на детекција и флексибилно известување.
  Исто така, доколку одберете билокое Бизнис решение, ќе бидете во можност да ја управувате со целосната Kaspersky заштита преку единствената интегрирана менаџмент конзола - Kaspersky Security Center.
 • Категорија:Софтвер
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Кабтел
 • Земја на потекло:Русија
 • Гаранција:1 година
 • профил на компанијата

  Кабтел

  • Опис на компанијата:КАБТЕЛ дооел - Скопје започна со своите деловни активности во септември 2001 година. И веќе полни 17 години успешно работи и ги опслужува и најспецифичните потреби на своите клиенти. Со квалитетно продуктно и услужно портфолио, како и со непосредната комуникација со клиентите, Кабтел во исклучително кус период се наметна како лидер на новиот бран на ИКТ услуги и експертизи, со што постави нови стандарди во работењето. Збогатувањето на крајниот продукт, бескомпромисната безбедност, сигурност, модуларност и скалабилност на решенијата со ефективна обука на клиентот се заштитниот знак на КАБТЕЛ. КАБТЕЛ заедно со своите реномирани партнери Nexans, Kaspersky Lab, Alcatel-Lucent, Dura-Line, Radio Frequency Systems, Lande, Zentyal, Cyberoam, Micros… е гаранција за квалитетнo интегрирани комуникациски системи овозможувајќи трансфер на знаење, искуство и технологија, а сето тоа на задоволство на нашите клиенти.
  • Име на контакт лице:Кабтел
  • Адреса:ул. Перо Наков бр. 1 (Управна зграда ЖАС 1ви кат)
  • Поштенски број:1000 Скопје
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02/3103230
  • Факс #:02/3103240
  • Година на регистрација:2001
  • Број на вработени:53
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:620 ден.

  Kaspersky Internet Security for And ...

  Цена со ДДВ:3.938 ден.

  Kaspersky PURE

  Цена со ДДВ:1.154 ден.

  Kaspersky Internet Security - Multi ...
  023103230

  корисничка поддршка