00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Kaspersky Endpoint Security for Business - Select


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Подетална заштита на Вашиот бизнис… неговите податоци… репутација - Kaspersky’s anti-malware-технологијата Ви овозможува повеќеслојна одбрана за заштита на Вашиот систем и осетливите бизнис-податоци од денешните сè пософистицирани закани. Со комбинирана проактивна cloud-технологија, плус специјалните функции ‒ Network Attack Blocker и two-way firewall – Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT прави многу повеќе за да го зачува Вашиот бизнис. Го спречува ширењето на малициозниот софтвер преку заеднички простор - Една инфицирана датотека на некој од Вашите сервери има голем потенцијал да влијае на сите компјутери во Вашата корпоративна мрежа – што значително ја нарушува Вашата бизнис-продуктивност. Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT вклучува суштински anti-malware за сервери – ги штити серверите кои работат на Microsoft Windows, Linux и Novell NetWare од малициозни закани. Овозможен мобилен пристап и безбедна BYOD - Мултифункционалната мобилна технологија Ви помага да го заштите Вашиот бизнис од безбедносен ризик со овозможен мобилен пристап до Вашиот корпоративен систем. Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT Ви овозможува намалување на трошоците, а зголемување на продуктивноста во работењето,бидејќи Вие ја мониторирате Вашата мрежа преку мобилен уред. Заштеда на време и пари – едноставно мобилно управување - Со интегрирана мобилна сигурност и мобилен уред за управување (MDM) Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT Ви овозможува да видите како мобилните уреди пристапуваат до Вашиот бизнис-систем. Во моментот кога ќе се појави мобилен уред во Вашата мрежа, видлив за Вашите администратори ‒ тие веднаш може да управуваат со безбедноста на уредот при што уредот ќе се поврзе во Вашиот систем. Моќна алатка за контрола која Ви помага во Вашите безбедносни политики - Kaspersky’s Application Control, Device Control и Web Control технологиите овозможуваат многу подлабоко ниво на одбрана на Вашите податоци и систем, па така Вашиот ИТ-тим може лесно да ги контролира апликациите кои работат, колку вработени користат интернет и преносни уреди. Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT Ви помага да ги спроведете корпоративните безбедносни политики. Приспособување на Вашата ИТ-безбедност според Вашите потреби - Доколку е потребно да додадете дополнителна безбедност на Вашето ИТ-опкружување, Kaspersky’s Targeted Security Solutions технологии кои може да се надополнат со Вашиот Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT. Можете да одберете заштита на електронската пошта, виртуелизација, интернет-портали... Исто така, доколку одберете билокое Бизнис решение, ќе бидете во можност да ја управувате со целосната Kaspersky заштита преку единствената интегрирана менаџмент конзола - Kaspersky Security Center.
 • Категорија:Софтвер
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Кабтел
 • Земја на потекло:Русија
 • Гаранција:1 година
 • профил на компанијата

  Кабтел

  • Опис на компанијата:КАБТЕЛ дооел - Скопје започна со своите деловни активности во септември 2001 година. И веќе полни 17 години успешно работи и ги опслужува и најспецифичните потреби на своите клиенти. Со квалитетно продуктно и услужно портфолио, како и со непосредната комуникација со клиентите, Кабтел во исклучително кус период се наметна како лидер на новиот бран на ИКТ услуги и експертизи, со што постави нови стандарди во работењето. Збогатувањето на крајниот продукт, бескомпромисната безбедност, сигурност, модуларност и скалабилност на решенијата со ефективна обука на клиентот се заштитниот знак на КАБТЕЛ. КАБТЕЛ заедно со своите реномирани партнери Nexans, Kaspersky Lab, Alcatel-Lucent, Dura-Line, Radio Frequency Systems, Lande, Zentyal, Cyberoam, Micros… е гаранција за квалитетнo интегрирани комуникациски системи овозможувајќи трансфер на знаење, искуство и технологија, а сето тоа на задоволство на нашите клиенти.
  • Име на контакт лице:Кабтел
  • Адреса:ул. Перо Наков бр. 1 (Управна зграда ЖАС 1ви кат)
  • Поштенски број:1000 Скопје
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02/3103230
  • Факс #:02/3103240
  • Година на регистрација:2001
  • Број на вработени:53
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:620 ден.

  Kaspersky Internet Security for And ...

  Цена со ДДВ:3.938 ден.

  Kaspersky PURE

  Цена со ДДВ:1.154 ден.

  Kaspersky Internet Security - Multi ...
  023103230

  корисничка поддршка