00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

ФИНАНСОВО РАБОТЕЊЕ ---- Евиденција на сите финансиски трансакции


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Апликацијата Финансово Работење е наменета за евиденција на сите финансиски трансакции во согласност со прописите, но во исто време претставува и модерна алатка во процесот на план и анализа. Апликацијата Финансово Работење се состои од 5 компоненти: • Евиденција на трансакциите • Салдо Конти • Планирање / Следење на буџетот • Стандардни извештаи • Извештаи по МСС. Апликацијата Финансово Работење може да се интегрира со останатите апликации за финансово – материјално работење, за да овозможи Интегриран Информационен Систем.
 • Категорија:Софтвер
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Еду Софт
 • Гаранција:1 година
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  Еду Софт

  • Опис на компанијата:Едусофт е компанија за информатички инженеринг формирана во 1990. година, со седиште во Скопје, Р. Македонија. Едусофт е ориентиран кон обезбедување на апликативни софтверски решенија и услуги за големи и средни компании како и владини институции, јавни и државни установи. • Дизајн, развој и имплементација на апликативни софтверски решенија • WEB дизајн • Консалтинг од областа на ИТ • Обука • Техничка поддршка на крајните корисници
  • Име на контакт лице:Бехар Хаџихамза
  • Адреса:Стив Наумов 1-1/1
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023127323
  • Факс #:023130399
  • Година на регистрација:1990
  • Број на вработени:25
  • Процент на извоз:30
  • Локација на мапа:Прикажи  023127323

  корисничка поддршка